Παναγιώτης Σημανδηράκης: Ο κόσμος με την ψήφο του να αποφασίσει ποια θα είναι η πορεία του Δήμου Χανίων τα επόμενα χρόνια

παναγιώτης-σημανδηράκης-ο-κόσμος-με-τ-870598

Στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, μετέβη το πρωί της Κυριακής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Τον επικεφαλής της παράταξης «Για τα Χανιά» συνόδευαν στο εκλογικό τμήμα της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, ενώ βροχή ήταν οι ευχές από τους Χανιώτες ψηφοφόρους για «καλή επιτυχία».

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Παναγιώτης Σημανδηράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι μία μέρα που οι πολίτες με τη μαζική παρουσία τους θα αποφασίσουν. Να συνεχίσουμε μπροστά με νέες αντιλήψεις. Να συνεχίσουμε μπροστά αφήνοντας πίσω, όσα μας χωρίζουν. Να συνεχίσουμε μπροστά με μία διάθεση να τα’ αλλάξουμε όλα. Να προχωρήσουμε πάνω από όλα για το καλό του σήμερα και του αύριο.

Με μία προσπάθεια που έγινε τους τελευταίους μήνες με διάθεση να πείσουμε τον κόσμο ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν αλλιώς. Και ζητάμε να έρθει ο κόσμος… Και με την ψήφο του να αποφασίσει ποια θα είναι η πορεία του Δήμου Χανίων τα επόμενα χρόνια.

Και τους καλούμε να έρθουν και η μαζική τους συμμετοχή να διασφαλίσει ότι την επόμενη μέρα με ένα καθαρό μήνυμα, όλοι μαζί στο δημοτικό συμβούλιο, από όποια θέση μας τάξουν οι πολίτες, θα συνεργαστούμε και θα προχωρήσουμε στα πράγματα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο Δήμος Χανίων, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι άνθρωποι μας» τόνισε με αισιοδοξία ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook