Παίζει «μπάλα» με τον κόμμα του Μπογδάνου ο Βασίλης Τσιάρτας

παίζει-μπάλα-με-τον-κόμμα-του-μπογδά-788139

Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να δούμε υποψήφιο βουλευτή τον Βασίλη Τσιάρτα με το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «Εθνική Συμφωνία». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ανεξάρτητο βουλευτή ώστε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος.

Σε αυτό, υπενθυμίζουμε, πρόεδρος θα είναι ο Θάνος Τζήμερος, ενώ τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων θα έχουν οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο χρηστών των social media λόγω ομοφοβικών και ρατσιστικών τοποθετήσεων του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι ενώ είχε σχεδόν συμφωνήσει να αναλάβει τις τύχες της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ, υποχρεώθηκε ν’ απαντήσει αρνητικά μετά το σχόλιο του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών της Ένωσης, χαρακτηρίζοντάς τον ως «σκουπίδι».

«Δηλώνουμε με εκκωφαντικό τρόπο και τόνο την αντίθεσή μας στην πρόσληψη αυτού του σκουπιδιού στην ΑΕΚ και το λέμε από τώρα με κάθε τρόπο ότι δεν είναι αποδεκτός αναμεσά μας. Γιατί ο τοίχος λέει: «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ», είχαν αναφέρει τότε οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

One thought on “Παίζει «μπάλα» με τον κόμμα του Μπογδάνου ο Βασίλης Τσιάρτας

  1. Καταλάβατε τώρα ποσο ηλίθιοι είσαστε ? Δηλαδή η χώρα είναι γονατισμένη, ο κόσμος κυριολεκτικά πεινά, τα νοικοκυριά δεν έχουν να πάνε σούπερ μάρκετ και να βάλουν βεντζινη η να πληρώσουν το ρευμα και οι τρείς ……….πατριώτες πρώην δημοσιογράφοι και αποτυχεμενοι μαυρογυαλουροι ζητάνε την ψήφος σας βάζοντας βουλευτή ένα ……ποδοσφαιριστή ! Λες και το πρόβλημα του λαού είναι ένα καλοχτυπημενο ….πέναλτυ ! Θα μου πει κάποιος μα καλά μόνο αυτοί το κάνουν έτσι ? Όχι βέβαια, ίσα ίσα αυτό είναι το σημείο που θέλω να τονίσω ! Κοιταχτε την …..Βολή εεεε Βουλή ρε πατριώτε : , 5 λαμόγια με πληρωμένα με δικά σας χρήματα πτυχία εξωτερικου που δεν έχουν κολλήσει ποτέ ένα ένσημο και αλλά 295 πρόθυμα σούργελα με μεγάλη γλώσσα και εύκαμπτη μέση να στηρίξουν τα 5 λαμόγια με το ….αζημίωτο να καταστρέψουν και να προδώσουν τη χώρα, την εθνικότητα, τον λαό, τα παιδιά, το παρών και το μέλλον μας. Στήριξε και στηρίζει τα ανθελληνικά λαμόγια να φτιαξουν ένα ποινικό κώδικα που δικαιώνει τον εγκληματία που μπαίνει στο σπίτι σου και σε σκοτώνει, σέ βασσανιζει, σε κλέβει και σε αφήνει παράλυτο, ενώ βαζει φυλακή το νοικοκύρη που θα προσπαθησει να αμυνθεί, στήριξε τα λαμόγια να σου φάνε συντάξεις και μισθούς, τα σπίτια και τις περιουσίες σου, να γεμίσουν την χώρα με τριτοκοσμικούς λαθραίους εγκληματίες, να παραδώσουν επι πληρωμή το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας που όλες οι προηγούμενες γενειες θυσιάστηκαν για να μην γίνει ΠΟΤΕ αυτό, τα λαμόγια που υπέγραψαν και παραδώσαμε την εθνική κυριαρχία μας σε αυτους που έσφαζαν τις παπουδογιαγιαδες μας κλπ κλπ κλπ. Πατριώτες ούτε ένα ψηφο σε κανενα λαμόγιο ότι χρώμα και να είναι, ψηφίστε το κόμμα που είναι με την Ελλάδα, όχι αυτους που σας βάζουν δολώματα ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, θεατρικές, εξωκωλαε, τσουλιά, καφετζούδες και τραγουδίστριες, τα παιδιά σας και το μέλλον τους είναι στα χέρια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook