Πάγωσε το δικαστήριο για τη δολοφονία του ζεύγους Χατζηγεωργίου: «Θέλημα Θεού ο φόνος. Αναγνωρίζετε τη μυρωδιά του αίματος;»

πάγωσε-το-δικαστήριο-για-τη-δολοφονία-823316

Συνέχεια δόθηκε σήμερα στην πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού στην οδό Ζαλόγγου 7 στο Στρόβολο που συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Όπως αναφέρει το sigmalive, στην τελευταία δικάσιμο ακούστηκαν νέες αναφορές των κατηγορούμενων πριν και κατά τη νύχτα της διάπραξης του διπλού φονικού.

Αίσθηση προκάλεσαν οι τότε αναφορές και ενέργειες του Τζιωνή, όπου σύμφωνα με την κατάθεση του Λευτέρη, «κοιμόταν πάντα με σπαθί και μαχαίρι, ξυπνούσε καταϊδρωμένος, νόμιζε ότι μιλούσε με το Θεό. Κάηκε από τον κοκαΐνη».

Ο Τζιωνής ρωτούσε τους άλλους κατηγορούμενους αν αναγνωρίζουν τη μυρωδιά του αίματος, μετά τη διάπραξη του φόνου.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, ο Τζιωνής δεν πίστευε ότι θα συλλαμβανόταν: «Οι αστυνομικοί εν βλάκες, νομίζουν ότι το φονικό έκανε το ένα μωρό 15 χρόνων», φέρεται να είπε στους άλλους κατηγορούμενους.

Η αίθουσα του δικαστηρίου πάγωσε όταν ακούστηκε ατάκα που είχε πει ο Τζιωνής στους άλλους κατηγορούμενους, μετά τη διάπραξη του φόνου:

«Ήταν θέλημα Θεού ο φόνος. Αναγνωρίζετε τη μυρωδιά του αίματος»;

«Θεωρώ τον αδερφό μου ένα αρρωστημένο άνθρωπο. Θέλω να πληρώσει», κατέθεσε ο Λευτέρης.

Αύριο θα δοθεί η συνέχεια στην πολύκροτη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η διπλή δολοφονία του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου στη Λευκωσία είχε σοκάρει την κοινωνία.

Η νεκροτομή επι των σωρών του άτυχου ζεύγους, που εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό του, κατέδειξε ως αιτία θανάτου το αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook