Ούτε η… βροχή δεν μας σώζει – «Παντός καιρού» οι γαϊδουρίστας των Χανίων | Photos

ούτε-η-βροχή-δεν-μας-σώζει-παντός-κ-952525

Ούτε από… βροχή, ούτε από χαλάζι δεν καταλαβαίνουν δυστυχώς στα Χανιά οι ασυνείδητοι οδηγοί, που έχουν μετατρέψει σε… σπορ πλέον, το παράνομο παρκάρισμα σε πεζοδρόμια και άλλα απαγορευμένα σημεία της πόλης.

Με την καραμέλα ότι δεν υπάρχει χώρος να παρκάρουν το όχημά τους οι «γαϊδουρίστας» της πόλης, καβαλάνε ράμπες, κολωνάκια, πεζοδρόμια, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια, απαγορευτικές πινακίδες, άρθρα του Κ.Ο.Κ, αφού ξέρουν πως δύσκολα θα βρεθεί στο σημείο κάποιο αρμόδιο όργανο της τροχαίας, για να τους δώσει στο χέρι την κλήση, «καυτή» μπας και συμμορφωθούν κάποια στιγμή.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία του zarpanews.gr o οδηγός στην Κισσάμου έχει καβαλήσει το πεζοδρόμιο και κοντεύει να μπει στο κτίριο με τ’ αμάξι του. Για να περάσει βέβαια κάποιος πεζός-δεν συζητάμε για μητέρες με καροτσάκια, ΑμΕΑ ή άτομα με προβλήματα όρασης- θα πρέπει να γίνει «χαλκομανία» και να κολλήσει στην τζαμαρία. δυσκολεύοντας την πρόσβαση στους πεζούς.

Αυτό όμως που ξεπερνάει κάθε λογική σε αυτό το «γαιδουρινό» παρκάρισμα, είναι ότι… υπάρχει χώρος για να σταθμεύσει σαν άνθρωπος. Απλά, ο εν λόγω οδηγός δεν μπήκε στον κόπο να κάνει δυο μανούβρες! Άσε που επί της συγκεκριμένης οδού, 5 μέτρα πιο πάνω-πιο κάτω, όλο και υπάρχει χώρος για στάθμευση.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον έτερο γαιδουρίστα πίσω από το Δημαρχείο Χανίων, που προκειμένου να μην κάνει ένα βήμα παραπάνω, το παράτησε μπροστά στην πόρτα, κάνοντας δήθεν ότι δεν πρόεξε ούτε πεζοδρόμιο, ούτε πινακίδα, ούτε χρώματα στο οδόστρωμα… Όσο και να προσπαθεί πάντως να το δει κάποιος με χιούμορ ή να το πάρει στην πλάκα, γεγονός είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στα Χανιά, αφού συχνά τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα- μηχανάκια των ασυνείδητων οδηγών, είναι περισσότερα από τους πεζούς στα πεζοδρόμια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook