Όταν οι γάιδαροι στα Χανιά πάνε… κοπάδι – Έγινε πάρκινγκ το πεζοδρόμιο | Photos

όταν-οι-γάιδαροι-στα-χανιά-πάνε-κοπάδ-1002877

Εκεί που ο απλός άνθρωπος βλέπει πεζοδρόμιο, ο Χανιώτης βλέπει… θέση πάρκινγκ.

Αν και αυτό συνήθως συμβαίνει σε μεμονωμένες περιπτώσεις, σήμερα το μεσημέρι το πεζοδρόμιο κοντά στο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου οι γαϊδουρίστας ενώθηκαν και το καβάλησαν όλοι μαζί.

Όσο για τους πεζούς, έχουν πια καταλάβει την θέση τους στα Χανιά. Που αλλού; Στην άσφαλτο με τα αυτοκίνητα να περνούν ξυστά δίπλα τους…

zarpanews.gr

7 thoughts on “Όταν οι γάιδαροι στα Χανιά πάνε… κοπάδι – Έγινε πάρκινγκ το πεζοδρόμιο | Photos

  1. Αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο έξω από το ΕΠΑΛ όπου το πεζοδρόμιο γίνεται χώρος στάθμευσης για όσους έχουν μάθημα απογευματινή ώρα.
    Το ίδιο ακριβώς γίνεται πολλές φορές λίγο παρακάτω στα Κουνουπιδιανά απέναντι από γνωστό μεζεδοπωλείο και πιτσαρία όπου τα αμάξια καταλαμβάνουν το πεζοδρόμιο τα βράδια σχηματίζοντας ουρές δεκάδων μέτρων.
    Η Γ Α Ι Δ Ο Υ Ρ Ι Α δεν έχει όρια.

  2. ΜΑ ΕΙΔΕΣ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ..!!!
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΚΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 500-1000 ΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ?????
    ΜΗΠΩΣ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ?
    ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΕΞΩ ,, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ OΕΟ???

    1. Φίλε Κώστα,
      το Λύκειο από τη μια πλευρά και το ΕΠΑΛ από την άλλη έχουν δικά τους πάρκινκ δεκάδων θέσεων, δεν το ξέρεις;
      Ας μεριμνήσουν να τα ανοίγουν (αν δεν είναι ανοικτά) και να παρκάρουν εκεί και όχι πάνω στο πεζοδρόμιο που είναι για τους πεζούς που ειδικά τις απογευματινές ώρες είναι πολλοί.
      Αν γίνει κανένα ατύχημα αυτές τις ώρες, τι θα λέμε μετά;
      Αλλά είναι η εύκολη λύση, όπως πάντα. Όταν πάει η αστυνομία και μαζέψει πινακίδες να δεις πως θα συμμορφωθούν τότε.
      Παρακάτω σκοτώθηκαν τα παιδιά γιατί πέρα από την καφρίλα του «γαιδάρου» που οδηγούσε, δικαιολογήθηκαν ότι δεν υπήρχαν και πεζοδρόμια.
      Εδώ τώρα τι θα πούνε;

    2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ!!!

  3. Τελικά μόνο για να τραβάμε φωτογραφίες είμαστε στα Χανιά κ να σχολιάζουμε Μαλ….. Φίλος μου έφυγε από το δρόμο με το αυτοκίνητο γυρίζοντας από τη δουλειά κουρασμένος κ τουμπαρε. Βγήκε αιμόφυρτος από το όχημα κ σταμάτησε το 50στο αυτοκίνητο να τον βοηθήσει.Οι μισοί τράβαγαν φωτό.Ντοπη δεν έχω λόγια!!

  4. Έτσι απλά ……ένα αμάξι ΟΛΟ πάνω στο πεζοδρόμιο και ένα κοριτσάκι με ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ…..στην προσπάθεια του να κατέβει και να ξανανέβει στο πεζοδρόμιο κόντεψε να γίνει μπάλα στα αυτοκίνητα…μπροστά στα μάτια μου……και όταν μετά από ώρες ήρθε η αρτιμελείς κυρία να πάρει το @@@@@@ της και λεγωντας της ότι άλλη φορά θα φωνάξω την τροχαία ααακουσα ….τα ανικουκουστα!!! ,και ίσως αυτή η κυρία να είναι και μητέρα κάποιων παιδιών ….άλλων παιδιών…. υγειών παιδιών ,χωρίς κηδεμόνες στα πόδια!!!

  5. Να δείτε που ζούμε. Ανέβασα το άρθρο στη σελίδα των γονέων του 1ου Δημοτικου Κουνουπιδιανών γιατί ήταν οι γονείς του σχολείου που έκαναν πάρκινγκ το πεζοδρόμιο. Και τι επίθεση δέχτηκα από δύο, τρεις χωρίς να γράψω κανένα δικό μου σχόλιο από κάτω. Γιατί ως συνήθως οι υπόλοιποι δεν έχουν μάτια και στόμα. Μια από τους διαχειριστές της σελίδας έγραψε ότι τέτοιες αναρτήσεις προσβλητικες δεν έχουν θέση εδώ! Μετά θέλουν και να εισάγουν ως μάθημα στα σχολεία την κυκλοφοριακή αγωγή. Καλύτερα να κάνουν πρώτα στους γονείς. Δεν υπάρχει ελπίδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook