Όταν ο Τασούλας… «προσκάλεσε» τον Τσακαλώτο στη Νέα Δημοκρατία | Video

όταν-ο-τασούλας-προσκάλεσε-τον-τσα-958865

Συνεπής με τους κανόνες που επιβλήθηκαν λόγω κορονοϊού και γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας «προσκάλεσε» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο στη… ΝΔ. Όχι, δεν του απηύθυνε πρόσκληση για ένταξη στη ΝΔ, αλλά τον προέτρεψε να κάτσει στην πτέρυγα της ΝΔ, προκειμένου να διατηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας που προβλέπουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, μόλις τελείωσε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πριν δώσει τον λόγο στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τασούλας διαπίστωσε ο κ. Τσακαλώτος καθόταν σχετικά κοντά με τον Νίκο Παππά και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρακαλώ τον κ. Τσακαλώτο να απομακρυνθεί προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας», είπε ο κ. Τασούλας, προσθέτοντας ότι… «μπορεί να πάει να καθίσει εάν θέλει και στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα τον παρεξηγήσει κανείς», με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε γέλια όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.

Πράγματι, ο κ. Τσακαλώτος πήρε τις σημειώσεις του και σηκώθηκε χαμογελώντας από το έδρανο. Δεν πήγε όμως προς την πτέρυγα της ΝΔ, αλλά προτίμησε να καθίσει στα πιο ορεινά έδρανα του κόμματός του, που δεν υπήρχε κανείς.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook