Ομάδα ΔΙΑΣ Χανίων και Τροχαία ΒΟΑΚ βοήθησαν στη διάσωση της εγκύου

Σωτήρια ήταν η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ Χανίων και του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ για μία εγκυμονούσα, η οποία έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί από το νοσοκομείου Ρεθύμνου σε κλινική στα Χανιά, μετά από επιπλοκή που είχε.

Χάρις την άμεση δράση των αρχών, αλλά και του γιατρού τους, η Σοφία και ο Άγγελος κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο παιδί τους, το οποίο χαίρει άκρας υγείας!

Οι νέοι γονείς, θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν στην γρήγορη και άμεση διακομιδή τους από το Ρέθυμνο στα Χανιά προχώρησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Πριν από λίγες ημέρες, την Τετάρτη 22/6/22 και ώρα 8:00 μ.μ χρειάστηκε να γίνει άμεση διακομιδή της συζύγου μου Σοφίας σε κλινική στα Χανιά, γιατί διαπιστώθηκε από το γιατρό μας Γιώργο Σταθουδάκη, ότι οι παλμοί του μωρού που κυοφορούσε έπεφταν επικίνδυνα και κινδύνευε η ζωή του. Χρειάστηκε η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ και της ομάδας ΔΙΑΣ Χανίων, για την ασφαλή και γρήγορη διακομιδή μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια αρχικά το γιατρό μας Γιώργο Σταθουδάκη και την ομάδα του για την σωστή και έγκαιρη πρόβλεψη της κατάστασης, τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ και της ομάδας ΔΙΑΣ Χανίων για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή τους. Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε ποια θα ήταν η έκβαση της κατάστασης χωρίς τη δική τους συμβολή.

Με τη βοήθεια τους έχουμε αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά μας το μωράκι μας και χαίρει άκρας υγείας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Οικογένεια Άγγελου – Σοφίας Μαυρογιαννάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ