Ολυμπία Χοψονίδου: Μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από έξι εγκυμοσύνες

Η Ολυμπία Χοψονίδου μετά από ένα Q&A, που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις, που τής έκαναν οι followers της. Σε μία από τις ερωτήσεις που τής απευθύνουν, γίνεται λόγος σχετικά με το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά από τις έξι εγκυμοσύνες της, όπως κάποιο αυτοάνοσο.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη αποκάλυψε ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετά προβλήματα υγείας, τα οποία και εξήγησε αναλυτικά. Στη δημοσίευση της λέει:

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια έγινε χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες, αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά.»

Το πρώην μοντέλο προσθέτει: «Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά.»

olympia_xopsonidou

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ