Όλα έτοιμα για το 6ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου

όλα-έτοιμα-για-το-6ο-φεστιβάλ-παιδικού-κ-840556

Το βιβλιοπωλείο «Εσπερία» της Ι. Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου διοργανώνει από 8 έως 12 Απριλίου, στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου το 6ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 7.00μ.μ. με ομιλήτρια την γνωστή και καταξιωμένη συγγραφέα Παιδικών και Εφηβικών βιλίων κ. Αικατερίνη Μουρίκη, η οποία  θα μιλήσει με θέμα: «Σύγχρονο παιδί και βιβλίο… Τρόποι προσέγγισης».

Πρόκειται για ένα επιτυχημένο θεσμό, όπου με την συμμετοχή αξιόλογων συγγραφέων, εκπαιδευτικών και ειδικών αγωγής υγείας, την διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με έκθεση βιβλίου δίδει την δυνατότητα στην μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας και σε όσους αγαπούν το ποιοτικό βιβλίο να ξεναγηθούν στον μαγικό κόσμο του, να επικοινωνήσουν με αξιόλογους συγγραφείς και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα πλουτίσουν και αυξήσουν το ενδιαφέρον για την γνώση, την μάθηση και αγάπη για το βιβλίο.

Η εκδήλωση θα διανθιστεί από την όμορφη και ζεστή παρουσία της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου της Μητροπόλεως. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, με την ευγενή συμμετοχή των Οδοντιάτρων  Κισάμου, της πνευμονολόγου κας Όλγας Βουλγαράκη και της Σχολής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ταυρωνίτη. Καλούνται και προσκαλούνται οι Εκπαιδευτικοί, Γονείς, ως και όσοι άλλοι, φίλοι του βιβλίου, όπως μετέχουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook