Οίκος ευγηρίας: Χανιώτης θα ζητήσει εκταφή του αδελφού του – Θεωρεί τον θάνατό του ύποπτο | Video

οίκος-ευγηρίας-χανιώτης-θα-ζητήσει-εκ-1212424

Συνέχεια στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του οίκου ευγηρίας στα Χανιά δίνει ο αδελφός ενός 58χρονου που απεβίωσε στο ίδρυμα αυτό τον Ιανουάριο του 2021, ο οποίος, μιλώντας στο zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη, δήλωσε ότι θα ζητήσει την εκταφή του.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, θεωρεί τον θάνατό του ύποπτο, ενώ υποστηρίζει ότι λίγο πριν πεθάνει ο αδελφός του, το ίδιο απόγευμα, μιλούσε στο τηλέφωνο με τη διευθύντρια του γηροκομείου χωρίς να υπάρξει καμία αναφορά στην κατάσταση του 58χρονου.

Για τον ίδιο τρόφιμο, πρώην υπάλληλος του γηροκομείου δηλώνει στο zarpanews.gr ότι κοιμόταν μόνιμα στον χώρο των πλυντηρίων. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Είχε σακούλα στα έντερα (σ.σ. Στομία – παρουσία του εντέρου στο δέρμα της κοιλιάς που μέσω αυτού αποβάλλονται το περιεχόμενο του εντέρου και τα κόπρανα εκτός του σώματος, δημιουργείται από χειρουργό) και μερικές φορές τον έβαζαν και μόνος του να την αλλάζει. Του λεγανε, «Ξέρεις να το κάνεις; Καν’το μόνος σου».

Ο άνθρωπος έπαιρνε πολλά φάρμακα, χάπια τρεις φορές τη μέρα. Τον είχαν για τρελό, αλλά τα είχε τετρακόσια, ήταν πολύ υπεύθυνος. Ήθελαν να του αλλάξουν την αγωγή και να του δώσουν μορφίνη και όταν ρώτησα τον γιατρό, γιατί να του δώσουν τόσο βαρύ ναρκωτικό, ο γιατρός μου είπε ότι «αυτός πια χρειάζεται δόση για ζώα, με τόσα που έχει πάρει στη ζωή του». Εγώ εκδιώχθηκα από την επιχείρηση ένα μήνα περίπου πριν πεθάνει και δεν ξέρω πως ακριβώς πέθανε», είπε η πρώην εργαζόμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του γηροκομείου αρνείται κάθε εμπλοκή στην όλη υπόθεση, με τον νομικό της σύμβουλο, Νίκο Ρουσσόπουλο, να έχει δηλώσει ότι με υπόμνημά του στον Άρειο Πάγο θα ζητήσει να καταθέσουν συμπληρωματικά 20 μάρτυρες, ενώ έχει χαρακτηρίσει τις καταγγελίες ως συκοφαντίες και αβάσιμες κατηγορίες (δείτε ΕΔΩ)

Δείτε παρακάτω τι δηλώνει ο αδελφός του νεκρού:

Δείτε τι είπε η Ευτυχία Πενταράκη στο δελτίο του OPEN.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Οίκος ευγηρίας: Χανιώτης θα ζητήσει εκταφή του αδελφού του – Θεωρεί τον θάνατό του ύποπτο | Video

  1. Τα στατιστικά είναι αμείλικτα. Η επιστήμη έτσι λειτουργεί με αριθμούς. Αντι να λοιδωρούνται οι συγγενεις περιμένουμε από την περιφέρεια να μας πει:
    1) τι έλεγχοι έχουν γίνει σε όλες τις δομές με ευάλωτες ομάδες της αρμοδιοτητας της
    2) πόσες παρατυπίες βεβαιώθηκαν κ για ποιο λόγο
    3) Ποιές ήταν οι ποινές τελικά
    Είναι δυνατόν να τα κάνουν όλοι όλα καλά? Τι έλεγχοι είναι αυτοί που δεν βρίσκουν τίποτα?!
    ΔΕΝ γίνεται εν ετη 2021 να τα ρίχνουμε στους συγγενείς. Υπάρχουν θεσμοί εδώ, υπάρχουν ευθύνες κ πρέπει να αποδοθουν

  2. Ο δικηγόρος ΣΦΑΚΙΩΤΑΚΗΣ είχε δηλώσει ότι συνεργαζοταν δέκα χρόνια ,ο γιατρός που είναι,γιατί δεν έχει βγει ούτε το το όνομα του.
    Δε σημαίνει ότι όποιος έχει πτυχίο πρέπει να μένει στο απυρόβλητο.
    Ο κύριος καλογερης να ενημερώσει ποσοι ελεγχοι και απο ποιους έγιναν και να ζητήσει ευθύνες πειθαρχικες και ποινικές από τους υπαλλήλους του.

  3. Επίσης, όλοι αυτοί οι μάρτυρες ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Που θέλουν να καταθέσουν , ΤΙ. Θα. που δηλαδή ? Ότι στους δικούς τους ασθενείς όλα ήταν καλά και τέλεια ? Ναι αλλά εδώ εξετάζεται το τι έγινε στους άλλους , όχι στους δικούς τους. Δηλαδή όταν ένας δολοφόνος σκοτώσει κάποιον , τι θα πει? Κοιτάξτε πόσους άλλους ΔΕΝ έχω σκοτώσει, οπότε είμαι αθώος????

  4. Καπου διαβασα πως ο ψυχολογος ειπε πως τα φαρμακα του ΔΕΝ σκοτωνουν . Ναι, δεν σκοτωνουν τα ιδια τα φαρμακα , φερνουν ομως τους γεροντους σε τετοια καταστολη που δεν μπορουν ουτε το κουταλι να πιασουν . Ετσι σιγα σιγα πεθενουν απο ασιτια. ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook