Οικογενειακή τραγωδία: 13 και 15 ετών τα αδέρφια που σκοτώθηκαν ενώ έκαναν kitesurfing

οικογενειακή-τραγωδία-13-και-15-ετών-τα-αδ-1126409

Από ένα τραγικό γεγονός επισκιάστηκε η 28η Οκτωβρίου στη Ρόδο, καθώς σημειώθηκε δυστύχημα στη θάλασσα με δυο νεκρούς και έναν τραυματία, με τα θύματα να ήταν ανήλικα ξαδέρφια. Το τραγικό γεγονός συνέβη στη Λίνδο, στο ακρωτήρι της Γκίνας.

Όλοι τους έκαναν αλεξίπτωτο θαλάσσης. Θύματα είναι δύο ανήλικα ξαδέλφια, από τη Μεγάλη Βρετανία, ένα αγόρι 13 ετών και ένα κορίτσι 15 ετών. Τραυματίας από αυτό το τραγικό περιστατικό, νοσηλεύεται ένα αγόρι 15 ετών, αδελφός του νεκρού 13χρονου…

Οι τρεις νεαροί τουρίστες έκαναν θαλάσσιο σπορ Kitesurfing και κάποια στιγμή έσπασε το σχοινί, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν και να προσκρούσουν στα βράχια νησίδας.

Στην περιοχή βρέθηκαν δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ (μετέφεραν τα πτώματα και τον τραυματία στο νοσοκομείο), διερευνώντας τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το δυστύχημα.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος προσήγαγαν τους δύο επιβαίνοντες – χειριστές του σκάφους, από το οποίο ξέφυγαν τα τρία παιδιά και «καρφώθηκαν» σε βράχο στη Λίνδο, με τραγική κατάληξη δύο νεκρούς και έναν τραυματία.

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook