Οι πρώτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Εριέττας Κούρκουλου

οι-πρώτες-φωτογραφίες-από-τον-λαμπερό-1086154

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Εριέττας Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη στη Μύκονο έχουν δοθεί στο φως της δημοσιότητας.

Το μυστήριο τελέστηκε στην παραλία Αγράρι, σε ένα πανέμορφο εκκλησάκι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120. Η εντυπωσιακή νύφη Εριέττα Κούρκουλου έφθασε στην εκκλησία φορώντας μια δημιουργία του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos και η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση ήταν στο πλευρό της.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Βαγγέλης Τσουκαλάς και η Μαριάννα Κομιανού, φίλη από τα εφηβικά ακόμη χρόνια της Εριέττας Κούρκουλου. Η Μαριάννα Λάτση, η οποία ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας μια ολόσωμη φόρμα, παρέδωσε την κόρη της στον γαμπρό.

Στις φωτογραφίες είδαμε τον αδελφό της νύφης, Φίλιππο Κούρκουλο, αλλά και τον Πάρη Κασιδόκωστα, μαζί με την σύντροφό του, Τάμτα, η οποία φορούσε ένα μίνι λάιμ φόρεμα.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στην παραλία του Αγραρίου, με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση μαζί με τη ροκ μπάντα 1550. Στο γαμήλιο πάρτι φυσικά τραγούδησε και η Τάμτα για να τιμήσει τους νεόνυμφους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook