Οι καλύτερες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι εδώ | Photos

οι-καλύτερες-ιδέες-χριστουγεννιάτικ-782308

Ακόμα κι αν έχετε στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, υπάρχει ακόμα χρόνος αλλά και αμέτρητες πρωτότυπες ιδέες για να φτιάξετε τις δικές σας συνθέσεις και να διακοσμήσετε με κομψότητα τον μπουφέ, το τραπέζι, το ράφι ή οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.Βάζα, πιατέλες, κεριά, χριστουγεννιάτικα λουλούδια, κάθε είδους κομψά διακοσμητικά και ό,τι άλλο φανταστείτε, μπορούν να γίνουν η έμπνευση για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές συνθέσεις!Οι συνθέσεις και οι κατασκευές που σας παρουσιάζουμε στο zarpanews.gr είναι όλες χειροποίητες και φτιαγμένες με υλικά που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα της πόλης μας και φυσικά… στη φύση!

Σημαντικό στοιχείο και «βάση» αρκετών κατασκευών είναι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, τα διαφανή γυάλινα βάζα κυρίως από συσκευασίες τροφίμων, που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα.
Χρησιμοποιήστε τα μεμονωμένα ή σαν κομμάτια μιας μεγαλύτερης σύνθεσης, προσθέτοντας το δικό σας προσωπικό γούστο και βάλτε μέσα ρεσώ τα οποία θα δώσουν μία πραγματικά μαγική αίσθηση στο σπίτι.
Ανάλογα με το πόσο… φορτωμένο ή πιο λιτό θέλετε το τελικό αποτέλεσμα, τα βαζάκια σας μπορούν να πάρουν πάρα πολλές μορφές και να μεταμορφωθούν με χίλιους τρόπους.

Αντίστοιχα, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα κρεμαστά διακοσμητικά για να δώσετε χριστουγεννιάτικη λάμψη σε διάφορες γωνιές του σπιτιού ή ακόμα και στο παράθυρο!Τέλος, μία ακόμα ιδέα που εντυπωσιάζει, είναι οι συνθέσεις που έχουν ως βάση κλαδιά από πεύκο, κυπαρίσσι και έλατο, ενώ  εμπλουτίζονται από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ή κεριά.Καλή επιτυχία στις κατασκευές σας και… καλά Χριστούγεννα!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook