Οι Έλληνες που κάνουν θραύση στο Tik Tok – Ανάμεσά τους και ένας Κρητικός με πάνω από 1 εκατ. followers

οι-έλληνες-που-κάνουν-θραύση-στο-tik-tok-αν-1619514

Τα accounts τους στο Tik Tok μετρούν χιλιάδες followers, τα βίντεο τους κάνουν θραύση και εκείνοι απολαμβάνουν την αναγνωρισιμότητα που λαμβάνουν μέσα από το δημοφιλές μέσο δικτύωσης.

Nikolas Plytas

2.500.000 ακόλουθοι

Ο Νικόλας Πλυτάς μπορεί να είναι μόλις 27 ετών, αλλά μετρά εκατομμύρια followers στο Tik Tok. Αφοσιωμένος στο water ski και στον πρωταθλητισμό, μετρά αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing, εκπροσωπώντας τη χώρα μας ακόμα στο ISA World Surfing Games. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του στα social media πάντα εντυπωσιάζουν, τόσο για τα τοπία που προβάλλει όσο και τις αθλητικές του δεξιότητες.

@nikolasplytasRate the landing from 1 to 10. ?♬ DJ SNAKE x Wade Guddi Riddim – Wade

maria_and_alexandra

2.000.000 ακόλουθοι

H Μαρία και η Αλεξάνδρα Σπανίδου είναι δίδυμες αδερφές που μοιράζονται όχι μόνο την αγάπη τους για την υψηλή ραπτική-στυλ και την κολύμβηση, αλλά και για το Tik Tok με βίντεο που αφορούν κυρίως στη μόδα και το φαγητό. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, τα κορίτσια ξεχωρίζουν στον κόσμο του μόντελινγκ παγκοσμίως, συνεργάζονται με κορυφαία πρακτορεία ενώ πρόσφατα έδωσαν το παρών στο catwalk του οίκου Gucci στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Η ιταλική Vogue τις έχει φιλοξενήσει στις σελίδες της και σίγουρα οι αδερφές Σπανίδου ήρθαν για να απασχολήσουν.

@maria_and_alexandra2022 was fire?❤️✨thank u mom for guiding us towards success and for protecting us❤️♬ We Found Luv x Better Off Alone – DAVO

RafaelKas

1.300.000 ακόλουθοι

Διάσημος TikToker και πλέον πρωταγωνιστής στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», ο Ραφαήλ Καρυωτάκης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Λεωνίδας τραβά τα βλέμματα. Με καταγωγή από την Κρήτη, στο δημοφιλές μέσο θα τον βρείτε ως RafaelKas και θα τον απολαύσετε να μοιράζεται χιουμοριστικά βίντεο.

@rafaelkasΓενικα δεν βαριεμαι ?♬ original sound – Κωνσταντίνου και Ελένης TV ?

Emmanuel Karalis

1.100.000 ακόλουθοι

Από τους αθλητές νέας γενιάς που θεωρούνται πολλά υποσχόμενοι, ο Εμμανουήλ Καραλής ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του στο στίβο και στο Tik Tok. Παγκόσμια πρωταθλήματα, Βαλκανικοί αγώνες, είναι για τον 23χρονο καθημερινότητα ενώ μεγάλος σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του και η συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα στο Τόκιο όπου κατέκτησε την 4η θέση ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του σε κλειστό στίβο (5.80).

@flymanolofly This is probably both the best and worst felling ? #FlyManoloFly ♬ No Roots (TikTok Classics Version) – Alice Merton & Deutsches Filmorchester Babelsberg

Persad

673.000 ακόλουθοι

Στα 20 της η Πέρσα Παπασούλη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες TikTokers. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μέσο για να γεμίσει τον ελεύθερο της χρόνο και να ασχοληθεί με κάτι που είναι τόσο της μόδας και της γενιάς της. Στην περίοδο της καραντίνας είδε τις μετοχές της να απογειώνονται. «Ήθελα να χαρίζω χαμόγελα στον κόσμο και να εκφράζω αυτό που μου αρέσει», έχει πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

@persad ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ #persakia #persad #fygreece #greektiktok #greek ♬ Back That Up To The Beat – demo version – Madonna

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook