Οι απαγορευμένοι χώροι για τους ανεμβολίαστους

οι-απαγορευμένοι-χώροι-για-τους-ανεμβ-1130692

Λίγες ώρες απομένουν για να ισχύουν τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιβολή των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες, που θα κληθούν να προσαρμόσουν σε μία πραγματικότητα που θα μοιάζει – κατά πολύ – με lockdown.

Από τις 22 Νοεμβρίου έως και τις γιορτές, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν σε μία μακρά λίστα από κλειστούς χώρους, όπου μπορούσαν έως σήμερα με την επίδειξη αρνητικού τεστ.

Πού μπαίνει «απαγορευτικό»

Πλην όλων των έτερων μέτρων που ισχύουν εδώ και κάποιο διάστημα, από αύριο στις 06:00 οι ανεμβολιάστοι δεν θα μπορούν να μπουν σε κλειστούς χώρους εστίασης, γυμναστήρια, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εκθέσεις, κινηματογράφους, συνέδρια, θέατρα…

Ωστόσο, δεν έχει απαγορευτεί είσοδος τους, χωρίς την ανάγκη τεστ, σε καταστήματα προμήθειας αγαθών πρώτη ανάγκης, όπως είναι τα φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, ιχθυοπωλεία κ.α.

Με τη χρήση αρνητικού rapid test 42 ωρών ή μοριακού (PCR test) θα μπορούν να εισέλθουν σε κομμωτήρια, λιανικό εμπόριο, χώρους εργασίας, κέντρα αισθητικής, καταστήματα περιποίησης νυχιών αλλά και εκκλησίες και άλλους χώρους λατρείας.

Για το ζήτημα των εκκλησιών αναμένεται και συνεδρίαση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου τη Δευτέρα, ενώ, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, τους ελέγχους στους ναούς θα αναλάβουν η αστυνομία, στελέχη της Αρχής Διαφάνειας όπως και οι ίδιοι οι επίτροποι.

One thought on “Οι απαγορευμένοι χώροι για τους ανεμβολίαστους

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΕΠ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΩΡΟ;

    ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ arides ΤΟΥΣ ΟΙ ?@ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

    o μοναδικος ανθρωπινων διαστασεων εσωτερικος χωρος σε ολοκληρα ταΧανια ειναι στο ισογειο της ΕΤΕ που το κτηριο ειχε φτιαχτει επι χουντας, αντε και της τραπεζας της Ελλαδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook