Οδηγός του ΚΤΕΛ στα Χανιά απαίτησε διπλό εισιτήριο από 16χρονο μαθητή: Τι καταγγέλλει ο πατέρας

οδηγός-του-κτελ-στα-χανιά-απαίτησε-διπ-1309981

Αποδέκτης καταγγελίας για αυθαίρετη συμπεριφορά οδηγού του ΚΤΕΛ, έγινε το zarpanews.gr με τον πατέρα 16χρονου μαθητή να υποστηρίζει πως ζητήθηκε από το παιδί να πληρώσει 2 εισιτήρια από το Σόδυ προς την Δημοτική Αγορά!

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στις 14.00, μετά το σχόλασμα. Αναλυτικά ο πατέρας (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του zarpanews.gr) καταγγέλλει:  το παιδί μου πήρε το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων από το Μουσικό Σχολείο στην Αγορά. Είχε ξεχάσει το μαθητικό του πάσο και όπως του έχω πει, όταν δεν έχει πάσο επιβάλλεται να πληρώνει  ολόκληρο εισιτήριο διότι έτσι ειναι ο νομός.

Ακούγοντας τις υποδείξεις μου, το παιδί το ίδιο είπε στον οδηγό ότι δεν έχει το πάσο του και θέλει να πληρώσει ολόκληρο εισιτήριο» εξιστορεί ο πατέρας και συμπληρώνει:

«Τότε ο οδηγός του κόβει 2 εισιτήρια και του λέει να πληρώσει 2 ευρώ! Γνωρίζοντας το παιδί ότι το εισιτήριο κάνει 1 ευρώ του ζήτησε εξηγήσεις και τότε ο οδηγός με έντονο ύφος του είπε… είναι 2 ευρώ!

Το παιδί αναγκάστηκε να δανειστεί από κάποιον φίλο του, διότι παίρνει και δεύτερο λεωφορείο και φοβήθηκε μήπως του ζητήσουν 2 ευρώ και εκεί. Ευτυχώς στο δεύτερο λεωφορείο (Χανιά – Σούδα) ο οδηγός του είπε να πληρώσει μαθητικό 0,60 ευρώ και έτσι γύρισε σπίτι!»

Το περιστατικό είναι σε γνώση του αστικού ΚΤΕΛ ενώ την Παρασκευή ο πατέρας θα προχωρήσει σε έγγραφη καταγγελία και πιθανόν σε νομική διερεύνηση του συμβάντος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook