Όχημα του Δήμου Πλατανιά ξεφορτώνει απορρίμματα στην χωματερή του Σκουτελώνα; Ο δήμος Πλατανιά οφείλει απαντήσεις

όχημα-του-δήμου-πλατανιά-ξεφορτώνει-α-919628

Εδώ και καιρό κάποιοι έχουν μετατρέψει έκταση κοντά στο χωριό Σκουτελώνας στο δήμο Πλατανιά, σε μια παράνομη χωματερή με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγιεινή των κατοίκων, και όχι μόνο.

Πριν από ένα χρόνο και με αφορμή την συγκεκριμένη  χωματερή ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης δήλωνε:

«Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και πολλές καταγγελίες, αλλά δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Δεν υπάρχει επίσης καμία φωτογραφία με πινακίδα φορτηγού. Όλοι διαπιστώνουν το γεγονός, κανείς όμως τον τρόπο με τον οποίο βρίσκονται τα σκουπίδια στο σημείο.

Έχω καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ ο Δήμος Πλατανιά, παρότι είναι χώρος ευθύνης του ΒΟΑΚ (δηλαδή της Περιφέρειας), έχει αναλάβει πολλές φορές να καθαρίσει τον χώρο.»

Και εδώ είναι ολόκληρη η δημοσίευση του zarpanews.gr στις 5 Νοεμβρίου 2018 για την συγκεκριμένη χωματερή.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, όχημα του δήμου φαίνεται να απορρίπτει απορρίμματα στο συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή σε μια παράνομη χωματερή.Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η απόρριψη από το όχημα του δήμου έγινε πριν εκδηλωθεί φωτιά στην συγκεκριμένη χωματερή, δηλαδή πριν τις 20 Αυγούστου.

(φωτό από τη φωτιά στη χωματερή)

Αν αυτό που αποτυπώνουν οι φωτογραφίες, είναι όντως και αυτό που συμβαίνει, αναμένουμε απαντήσεις από την δημοτική αρχή Πλατανιά.

Ξέρετε, στην προκειμένη περίπτωση, και αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, μάλλον «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Ποιος τελικά κυβερνά αυτόν τον δήμο κ. Δήμαρχε;

Γιατί πολλά ακούγονται…

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook