«Οχι στo ενδεχόμενο μονοδρόμησης στις Μουρνιές» από Μινώταυρο

Επιστολή δημοσιοποιεί ο Μινώταυρος εν όψει της ανάπλασης που αναμένεται στον οικισμό των Μουρνιών. Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας τοποθετείται σχετικά μετά από συνάντηση που υπήρξε στη δημοτική κοινότητα Μουρνιών και όπου το συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε επί τάπητος.

Σε αυτή τη συνάντηση μετείχαν ειδικότερα φορείς από το Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και μέλη του Δ.Σ. του Μινώταυρου.

Η ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ από τον Μινώταυρο είναι η εξής:

«Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση της Δημ. Κοινότητας Μουρνιών, παρουσία όλων των φορέων του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και μελών του συμβουλίου μας.

Κύριο θέμα αυτής, ήταν η “ανάπλαση του οικισμού Μουρνιών”, μια ανάπλαση που μας βρίσκει σύμφωνους με τις κατάλληλες όμως “προϋποθέσεις”. Κοινή συνισταμένη όλων των προσπαθειών μας θα πρέπει να είναι το καλό του “χωριού” μας, καθώς και των κατοίκων και των επιχειρηματιών του τόπου.

Με βάση αυτό είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στο ενδεχόμενο της μονοδρόμησης της οδού Ελ. Βενιζέλου στον οικισμό Μουρνιών (από το γήπεδο έως τον δρόμο του ΟΑΔΥΚ) η οποία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, στους επισκέπτες, καθώς και στη λειτουργία του γηπέδου της περιοχής, που εξυπηρετεί τον σύλλογο μας, μεγάλο αριθμό παιδιών, καθώς και το ΣΥΝΚΑ, ομάδα Γ’ Εθνικής, όπως και των Ενωσιακών ομάδων του νομού μας (μικτές)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ