Όχι, δεν είναι άσκηση – Γερανός γκρέμισε την πύλη του Νοσοκομείου Χανίων | Video+Photos

όχι-δεν-είναι-άσκηση-γερανός-γκρέμισ-1654260

Γκρεμίστηκε λίγο μετά τις 15:00 η πύλη του νοσοκομείου Χανίων από διερχόμενο γερανοφόρο φορτηγό.

Το όχημα που εκτελούσε έργα ΔΕΔΔΗΕ και φαίνεται ότι μετέφερε ξύλινους στύλους ηλεκτροδότησης έριξε την οροφή της πύλης, καθώς το ύψος των στύλων ήταν μεγαλύτερο από εκείνο της οροφής και προέκυψε σύγκρουση.

Άλλες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ενδέχεται το όχημα να είχε σηκωμένο τον γερανό.

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Η βόρεια πύλη του νοσοκομείου, η κεντρική είσοδος δηλαδή είναι κλειστή.

Έχει ανοίξει η νότια πύλη, η οποία βρίσκεται στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο από εκείνο το σημείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δήλωσε πως το όχημα δεν είχε άδεια εισόδου στον χώρο του νοσοκομείου και πως εκτελούσε εργασίες για ιδιωτικό δίκτυο. «Πήρε στην κυριολεξία παραμάζωμα το στέγαστρο. Η αποκατάσταση πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία σήμερα, να κατεβάσουν πλήρως το στέγαστρο και να μπει στο πλάι και θα έρθει γερανός γι’ αυτόν τον σκοπό.»

zarpanews.gr

6 thoughts on “Όχι, δεν είναι άσκηση – Γερανός γκρέμισε την πύλη του Νοσοκομείου Χανίων | Video+Photos

  1. Ελλας της υπευθυνοτητας και του επαγγελματισμού!!!
    Εδω πάει το ποιημα του Α.Βλαχου
    «Ξευρεις την χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα,
    που κοκκινίζει η σταφύλη και θάλλει η ελαία;
    Ω δεν την αγνοεί κανείς, είνα η γη η Ελληνίς»

  2. Η Ασκηση σας μάρανε που δεν υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα ανωτατου ύψους για τα οχηματα.
    Είστε για τα πανηγύρια

  3. Είπε ο διοικητής ότι το φορτηγό εισήλθε στο νοσοκομείο διχως άδεια. Το νοσοκομείο έχει περίβολο.ποιος άνοιξε και μπήκε, εγώ κ.διοικητα μου?
    Αν περνούσε ένας πεζός εκείνη την ώρα τι θα γινόταν?
    Η σύμβαση με την εταιρία σεκιουριτυ περιλαμβάνει ποινές σε περίπτωση τέτοιων καταστασεων; διότι κάποιος άνοιξε τη μπάρα για να περάσει ένα φορτηγό δεκα τόνων….
    Πλήρωνε φορολογουμενε τα γούστα του διοικητή και της ανυπαρξιας του…
    Υ/Γ :Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ?

  4. Καλημέρα,καλά,αυτοί π είναι στην είσοδο(οι ΄΄φύλακες΄΄),εντάξει,δεν είδαν,έπαιζαν μ το κινηό κλπ,ο οδηγός,δεν τ έκοψε?Πάμε κ όπου βγει κ αυτός?Οι συνάδελφοι τ,ο συνοδηγός,κανείς δεν σκέφτηκε »μωρέ,μήπως δεν χωράει?΄΄Η ΤΡΕΝΟΣΕ ήταν απλά η κύστη,π έσπασε κ τώρα βλέπουμε το πυον…….(εγω έλεγα οτι είχε αρχίσει απο την καραντίνα,αλλά τώρα μόνο φαίνονται τα αποτελέσματα………..)

  5. Διοικητά καταρχήν αν τα είχατε κάνει ολα σωστα στο στέγαστρο θα υπήρχε προειδοποιητική πινακίδα για το υψος.ΠΧ Οχήματα ψηλότερα των 4μ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΈΛΘΟΥΝ. Δεύτερον ο σεκιούριτι βλέπει αυτούς που μπαίνουν και όχι αυτούς που βγαίνουν.Το φυλάκιο εχει ορατότητα μόνο προς τα έξω.
    Τριτον ο Οδηγος θα επρεπε να γνωριζει οτι οι κολονες που κουβαλαει στο οχημα εχει ενα αρκετα μεγαλο υψος οποτε θα επρεπε να σταματησει πριν την εξοδο και να δει αν χωραει .Αυτο σημαινει και υπευθυνοτητα στην οδηγηση.Τι ψαχνεις τωρα..
    Το μονο θετικο στο ατυχημα αυτο ειναι οτι δεν χτυπησε κανεις και οτι επιτελους αυτο το στεγαστρο που ηταν για γκρεμισμα ….γκρεμιστηκε!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook