«Όχι» από τη Ντόρα για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι της Σούδας

όχι-από-τη-ντόρα-για-τη-μεταφορά-προσ-925704

Την αντίδραση της βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η έντονη φημολογία την οποία διαδέχτηκε η επιβεβαίωση του Υπουργείου Μετανάστευσης, σχετικά με την ενδεχόμενη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης-Λιβύης, στο λιμάνι της Σούδας.

Μετά και την επιβεβαίωση από κυβερνητικά χείλη και συγκεκριμένα του ίδιου του Αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, ότι οι μετανάστες που θα διασώζονται από τη Λιβύη (σ.σ. μαστίζεται από εμφύλιο), θα πρέπει αναγκαστικά να μεταφερθούν σε κάποιο κοντινό λιμάνι, το οποίο στην Ελλάδα θα είναι της Σούδας (δείτε ΕΔΩ), η αντιδράσεις δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, την έντονη ενόχληση της, εξέφρασε η κυρία Μπακογιάννη, για τη λανθασμένη επιλογή της Σούδας, ως πιθανού λιμανιού στο οποίο θα μεταφέρονται, όσοι μετανάστες περισυλλέγονται από τη Λιβύη.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την εντονότατη αντίδραση της διατύπωσε τόσο στο γραφείο του Πρωθυπουργού, όσο και στο Υπουργείο Εξωτερικών.

zarpanews.gr

3 thoughts on “«Όχι» από τη Ντόρα για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο λιμάνι της Σούδας

  1. Για να πας από Χανιά στο κολυμπαρι περνας 2 ελέγχους , γιατί πας , ποτε θα γυρίσεις το να το άλλο, Για να πας Ηράκλειο ουτε κουβέντα, Αθήνα αστο φιλε. Από Λιβυη έρχεσαι Αθήνα αυθημερόν εν μέσω πανδημιας . Λογικό ακουγεται

  2. H μόνη «αντίδραση» της Βουλευτίνας Χανίων….από την «αγία» οικογένεια των Μητσοτσοτάκηδων ήταν προφανώς η επιλογή του λιμανιού της Σούδας για την λαθροεγκατάσταση!!!! Αν ήταν για κανένα άλλο λιμάνι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ….απ’ ότι φαίνεται!!! Και γιατί να έχει άλλωστε…αφού δηλώνει και πράττει αναλόγως…πόσο υπέρ της Παγκοσμιοποίησης είναι!!!!!!!

  3. Αυτή δεν έλεγε πέρσι να στείλει λαθρό… στα ορεινά χωριά της Κρήτης για να σκάβουν τις ελιές;
    Βέβαια δεν ανάφερε πως θα τους σταματήσει όταν κατέβουν στον Πλατανιά και στα Μάλια το καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook