Ο Βασιλιάς της Μαλαισίας τα «βρόντηξε» και παραιτήθηκε για χάρη της 25χρονης «Μις Ρωσία»

ο-βασιλιάς-της-μαλαισίας-τα-βρόντηξε-794946

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Μαλαισίας, ο βασιλιάς της χώρας παραιτήθηκε αιφνιδίως την Κυριακή, πριν συμπληρώσει τα 5 χρόνια στον θρόνο. «Ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ παραιτήθηκε από το αξίωμά του και το στέμμα και ο διάδοχός του θα εκλεγεί άμεσα» ανακοίνωσε το παλάτι, χωρίς όμως να δώσει στην δημοσιότητα τους λόγους της ξαφνικής παραίτησης.

Γρήγορα όμως άρχισε να διαδίδεται η φήμη πως ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ παραιτήθηκε του αξιώματός του εξαιτίας του υπερχλιδάτου γάμου του με τη Ρωσίδα και πρώην Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβοντίνα.

Η 25χρονη Βοεβοντίνα ασπάστηκε το Ισλάμ για να μπορέσει να παντρευτεί τον βασιλιά. Τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο των social media, ωστόσο το παλάτι δεν επιβεβαίωσε ποτέ την είδηση.

Η Οξάνα Βοεβοντίνα είχε εργαστεί παλαιότερα ως μοντέλο στην Ταϊλάνδη και την Κίνα. Ο γάμος είχε προκαλέσει «σκάνδαλο» στο παλάτι, αφού η νύφη είχε κάπως… αμφιλεγόμενο παρελθόν, καθώς παλαιότερα δημοσιεύματα την έδειχναν να πρωταγωνιστεί σε μια καυτή σκηνή σε μια πισίνα, αφού απροκάλυπτα έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες. Η ρωσική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα ανέφερε ότι η Οξάνα κρατούσε στο χέρι ένα ποτήρι σαμπάνιας όταν «αιφνιδίασε τους παίκτες ενός ριάλιτι κάνοντας σεξ στο πρώτο ραντεβού».

Άγνωστο παραμένει πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, αν η Οξάνα ήταν διαζευγμένη κι αν ο γάμος της με τον βασιλιά της Μαλαισίας υπήρξε όντως η αιτία για την αιφνίδια παραίτησή του, όπως αναφέρουν φήμες.

Πηγή: eradio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook