Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Υπό διάλυση η κολύμβηση του ΝΟΧ;

ο-τελευταίος-να-κλείσει-την-πόρτα-υπό-1310144

Επιστολή με την οποία καταγγέλλει τους χειρισμούς της διοίκησης του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES στα τμήματα της κολύμβησης, απέστειλε στο zarpanews.gr, αγανακτισμένος γονέας.

Λαμβάνοντας αφορμή από τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση πρωτοκλασάτων αλλά και λιγότερο γνωστών αθλητών από τον Όμιλο, εκφράζει φόβους ότι η νέα διοίκηση βλέπει την κολύμβηση ως δευτερεύουσα δραστηριότητα και αναρωτιέται ποια θα είναι η συνέχεια.

Μάλιστα, αφήνει υπονοούμενα ότι η νυν διοίκηση μεροληπτεί εναντίον της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ούτε δύο μήνες δεν χρειάστηκαν για να χάσει ο ΝΟΧ τους καλύτερους αθλητές του. Παιδιά που μας έκαναν περήφανους, που διαφήμιζαν τα Χανιά στα πέρατα του κόσμου. Παιδιά που αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν, θα είναι πλέον αλλού.

Εξηγήστε μας τουλάχιστον γιατί.

Η Άννα Ντουντουνάκη, πρωταθλήτρια Ευρώπης και 9η στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, δέχτηκε πρόταση που δεν ανακοινώθηκε. Σαν βόμβα πήρε όλη η αθλητική κοινότητα τη μεταγραφή της στον ΠΑΟ. Και ακούσαμε μόνο δηλώσεις ότι είναι παραπάνω από τις δυνατότητες του ΝΟΧ!

Ο Απόστολος Παπαστάμος, παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων το 2019, δέχτηκε πρόταση μειωμένη 40% από πέρσι. Φοιτά από πέρσι στην Αθήνα και ο ΝΟΧ του εύχεται καλή ακαδημαϊκή πορεία σαν να είναι αυτός ο λόγος που έφυγε και όχι η απαξίωσή του από τη διοίκηση. Τον «αγαπούσαν» τόσο πολύ που δεν βρέθηκε ένας να τον υποδεχτεί όταν επέστρεψε από την Ολυμπιάδα του Τόκιο. Το είπαν παραχώρηση γιατί δεν μπορούν να παραδεχθούν πως αφέθηκε ελεύθερος ο «μικρός γίγαντας» της Χανιώτικης κολύμβησης.

Ο Αλέξανδρος Κάχρης δεν δέχθηκε καμιά πρόταση. Ο καλύτερος έφηβος και μέλος της προολυμπιακής ομάδας με δύο μετάλλια το 2021 «παραχωρήθηκε» στο Παλαιό Φάληρο.

Η Στελίνα Δεληογλάνη με σοβαρό τραυματισμό και πάλι ήταν 6η στους Πανελλήνιους Αγώνες το καλοκαίρι, είχε πρόταση από το Παλαιό Φάληρο και τελικά «παραχωρείται» στον Άρη;!

Όσο για τη Βιολέτα Ζουζούνη της καλλιτεχνικής κολύμβησης, τα έχει κάνει όλα. Μετάλλια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταθλήτρια Ελλάδος, αποκλείστηκε από την Ολυμπιακή Ομάδα με σκανδαλώδη τρόπο και ο ΝΟΧ κώφευσε. Και μετά… την «παραχώρησε» στον Βόλο!

Όλα αυτά δεν ήταν συμπτώσεις. Επαναλήφθηκαν υπερβολικά πολλές φορές και σε πολύ σύντομο διάστημα. Χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση.

Ολόκληρη η οικογένεια της κολύμβησης ανυψώθηκε, προπονούνταν, παραδειγματιζόταν και υπερηφανευόταν για τους αθλητές αυτούς. Και τα ινδάλματα τώρα έφυγαν, μαζί με τα όνειρα των μικρών κολυμβητών.

Νιώθουν ξένοι στο σπίτι τους γιατί κολυμπούν «μπάλα» αλλά χωρίς… μπάλα.

Μαζί με όλα αυτά, ήρθαν και οι παραιτήσεις τόσο των εφόρων του τμήματος, όσο και του προέδρου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Γιατί;

Έχει ο ΝΟΧ την πολυτέλεια να διώχνει τέτοιους αθλητές;

Δεν μπορούσε η διοίκηση να κρατήσει τους καλύτερους; Δεν υπήρχαν χρήματα ή τα έδωσαν αλλού;

Είναι ενήμερα όλα τα μέλη του ΔΣ;

Η απαξίωση αυτή είναι από αδιαφορία για το τμήμα ή κρύβονται άλλες σκοπιμότητες πίσω από αυτό;

Για όλα τα παιδιά και τους γονείς, για όλους τους Χανιώτες που θεωρούν – δικαιολογημένα – τον ΝΟΧ δικό τους σωματείο, οφείλετε να δώσετε απαντήσεις.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Υπό διάλυση η κολύμβηση του ΝΟΧ;

  1. Μην παραπληροφορειτε! Ναι μεν φταει κ’ ο ΔΗΜΟΣ & ο ΝΟΧ κ’το κρατος, για την καταντια κ’των 2 εγκαταστασεων, αλλα ας αρχισωμε απο τον/την πρωτο/η αθλητη/τρια, αλλαζει ομαδες οπως αλλαζω καλτσες, περυσι προπερσι με ομαδα Θεσ/κης, μετα Αθηνας και μετα ΝΟΧ κοκ και ακολουθει και ο δευτερος, ο οποιος σπουδαζει στην Αθηνα και ειναι τον περισσοτερο καιρο στην Αθηνα και τα συμφεροντα του ειναι εκει & οχι συναισθηματικα και μετα ο τριτος. Εφ’οσον ο τριτος κατα τα λεγομενα σας παραχωρηθηκε στο Φαληρο, ας παραχωρηση την υποτροφια που του παρεχει το ιδιωτικο εκπαιδευτηριο του τοπου μας να την παρει αλλος αθλητης η αθλητρια ΄που μενει & εχει τα συμφεροντα της στα Χανια.
    Και κατι αλλο, ποιος σας λεει οτι ο αθλητισμος ειναι ερασιτεχνικος; Παροχες, σπονσορες, λεφτα με τη σεσουλα στην στερεα Ελλαδα, οχι οπως τα Χανια. Και καλη μασα, οχι τα κουκια της Ελενης 2η μερα γιατι της περισεψανε! Και καμμια φορμιτσα με μαγιο επωνυμα, καμμια Ελβιελα, κανα χαρτζηλικακι και πισινα & εγκαταστασεις για πρωταθλητες, ανθρωπους & οχι ζωα οπως των Χανιων! Τα 45 ευρωπουλα που δινω καθε μηνα που πανε; 40 ο ΝΟΧ κ’5 ο συλλογος Γονεων κ’κηδεμονων, αλλο παλι κ’αυτο! Και οπως λενε οι Αγγλοσαξονες «money talks bullshit walks».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook