Χανιά | Ο Τάσος Βάμβουκας για το περιστατικό απάτης με το όνομά του – Μη δίνετε στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών σε κανέναν

χανιά-ο-τάσος-βάμβουκας-για-το-περιστα-1297694

Απάτη με το όνομα του πρώην δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα έχει στηθεί στα Χανιά, με πρόσφατο θύμα έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Παλιά Πόλη (ΕΔΩ)

Ο προειδοποιεί τους Χανιώτες για το συγκεκριμένο περιστατικό, συμβουλεύοντάς τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη δίνουν τραπεζικά στοιχεία σε κανέναν.

Αναλυτικά αναφέρει:

Όπως ενημερώθηκα από συμπολίτες μας, τις τελευταίες μέρες επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά μου προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ενημερώνω ότι ποτέ δεν ζήτησα και δεν πρόκειται να ζητήσω τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων, είτε χορήγηση προϊόντων σε δήθεν γνωστούς και συγγενείς μου τα οποία δήθεν θα πληρώσω στην συνέχεια αφού ζητήσω τραπεζικούς τους λογαριασμούς του επιχειρηματία.

Προσπαθούν στην συνέχεια να υποκλέψουν κωδικούς e banking στέλνοντας συνήθως μηνύματα στα κινητά. Συνιστώ προσοχή στους συμπολίτες μας να μην δίνουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών οποιοσδήποτε επώνυμος ή γνωστός και αν φαίνεται ότι τους το ζητάει.

Πρόκειται για απόπειρες εξαπάτησης και δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει

θύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook