Ο πόλεμος του Άκη Τσοχατζόπουλου με την ξαδέρφη του: «Λυπάμαι για την κατάντια σου»

ο-πόλεμος-του-άκη-τσοχατζόπουλου-με-τη-1156861

Βαριές οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε βάρος της ξαδέρφης του και της κόρης της σε εξώδικο που τους έστειλε, βαριές οι εκφράσεις και της «απάντησης» που ήρθε μέσα από την εκπομπή Tlive στον Alpha, με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ξαδέρφη του πρώην υπουργού δηλώνει ότι δεν είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος εκείνος που της έστειλε το εξώδικο (όπου κάνει αναφορές σε χυδαίες συμπεριφορές και «δηλητηριασμένους χιτώνες») και εκφράζει υποψίες ότι ο πρώην υπουργός είναι βαριά άρρωστος και χρειάζεται νοσηλεία για να σωθεί η ζωή του!

«Κάποτε εσύ και η τωρινή σύζυγός σου με αποκαλούσατε ως φύλακα άγγελό σας», τονίζει στην απάντησή της η ξαδέρφη του Άκη Τσοχατζόπουλου και σημειώνει πως λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο πρώην υπουργός και η Βίκυ Σταμάτη την είχαν επισκεφτεί για να ζητήσουν τη βοήθειά της και τότε, αναφέρει «δεν μπορούσες να περπατήσεις, να πιάσεις το πιρούνι να φας».

«Δεν είναι δυνατόν να έχεις εσύ ζητήσει να γραφτούν και να έχεις εγκρίνει αυτά που περιέχονται στην εξώδικη δήλωσή σου που φέρεσαι να μου έχεις αποστείλει και πλέον έχω υποψίες ότι είσαι βαριά άρρωστος και χρειάζεσαι άμεση νοσηλεία για να σωθεί η υγεία και η ζωή σου», αναφέρει επίσης η ξαδέρφη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Με αποκαλούσατε φύλακα άγγελό σας»

«Με μεγάλη μου έκπληξη αλλά και λύπη εγώ και η κόρη μου λάβαμε την εξώδικη διαμαρτυρία σου που περιέχει ύβρεις και συκοφαντίες και ήταν πραγματικά κεραυνός εν αιθρία. Διαβάζοντας το περιεχόμενό της, πραγματικά αναρωτιέμαι αν εσύ έχεις ζητήσει και έχεις εγκρίνει να γραφτούν αυτά τα αποκυήματα της φαντασίας για εμάς.

Γυρνάω λίγο πίσω και σου θυμίζω τα 30 χρόνια της άριστης συνεργασίας μας, όταν ήσουν υπουργός, διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ και της πρωθυπουργίας της χώρας και πραγματικά απορώ πώς είναι δυνατόν εσύ να εκφράζεσαι με τέτοια χυδαία λόγια για εμένα που κάποτε εσύ και η τωρινή σύζυγός σου με αποκαλούσατε ως φύλακα άγγελό σας.

Έξι μήνες μετά την απόφυλάκιση σας, εσύ και η σύζυγός σου ήρθατε στο σπίτι μου ζητώντας τη βοήθειά μου για προσωπικό σας πρόβλημα. Βλέποντάς στην τραγική κατάσταση που βρισκόσουν, αφού δεν μπορούσες να περπατήσεις, να πιάσεις το πιρούνι να φας, ανέλαβα με την κόρη μου να βρούμε κέντρο αποκατάστασης. Πράγματι, σου βρήκαμε και αναλάβαμε τη μετακίνησή σου διότι η σύζυγός σου δήλωσε ότι δε μπορεί να ασχοληθεί με την αποκατάστασή σου.

Σηκώθηκες από το καροτσάκι, περπατούσες και ήσουν πλέον αυτόνομος και μου είπες χίλια ευχαριστώ για τη βοήθειά μου και ότι είμαι ο φύλακας άγγελός σου και επειδή σε γνωρίζω πολύ καλά, είμαι σίγουρη ότι το εννοούσες.

Για έξι χρόνια κάθε μέρα, φρόντιζα για την καθαριότητα, το φαγητό σου και τη διεκπεραίωση όλων των θεμάτων σου και ακόμη και τη δακτυλογράφηση εγγράφων σου για τα εν εξελίξει δικαστήρια (η κόρη μου που την αποκαλείς ως ελευθέρων ηθών δακτυλογραφούσε τα χειρόγραφά σου αδιαμαρτύρητα για να σε βοηθήσει στη μάχη που έδινες) και με δικά μου έξοδα έκανα δρομολόγια στον Κορυδαλλό, στο Δρομοκαΐτειο και στους δικηγόρους σου. Σας έφερνα ό,τι χρειαζόσασταν και κυρίως τα φάρμακά σας, για να κρατηθείτε στη ζωή και σε ψυχική ισορροπία. Όταν βγήκατε από τη φυλακή με ξεχάσατε, πρώτα εκείνη και μετά εσύ διότι δεν με είχατε πλέον ανάγκη.

Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σας

Σου απαντώ λοιπόν στην εξώδικη δήλωσή σου, η οποία είναι γεμάτη ψεύδη και συκοφαντίες. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια σου αυτή, ξάδερφέ μου, στα 82 σου χρόνια και σου υπενθυμίζω ότι το 2012 όταν ήσουν στον Κορυδαλλό κλήθηκα εγώ να αναλάβω τη φροντίδα τη δική σου και της συζύγου σου, παρότι ήμουν χτυπημένη από τη μοίρα, έχοντας χάσει ένα παιδί μου. Ανέλαβα αυτό το έργο και μπαινόβγαινα στη φυλακή με πολλή αγάπη και εκτίμηση προς εσένα και λόγω της απουσίας όλων των άλλων συγγενών σου που είχαν εξαφανιστεί.

Τελευταία δια ζώσης επικοινωνία μας ήταν πέντε μήνες πριν, τον Ιούλιο του 2020 στο Σισμανόγλειο όταν και συζητήσαμε πολλά πράγματα και με διαβεβαίωσες ότι μόλις βγείς από το νοσοκομείο θα εξασφαλίσεις να έχεις επικοινωνία με εμένα και όλους τους φίλους σου που με ρωτούσαν για την υγεία σου. Σου θυμίζω όλα αυτά, για να καταλήξω ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις εσύ ζητήσει να γραφτούν και να έχεις εγκρίνει αυτά που περιέχονται στην εξώδικη δήλωσή σου που φέρεσαι να μου έχεις αποστείλει και πλέον έχω υποψίες ότι είσαι βαριά άρρωστος και χρειάζεσαι άμεση νοσηλεία για να σωθεί η υγεία και η ζωή σου. Λυπάμαι βαθύτατα για το περιεχόμενο της εξώδικης δήλωσής σου, το οποίο αρνούμαι λέξη προς λέξη ως ψευδές, συκοφαντικό και αποτέλεσμα φαντασίας, σου δηλώνω ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με εσένα και τη σύζυγό σου μολονότι δεν είμαι σίγουρη ότι είσαι εσύ που μου απευθύνεις αυτά τα ψεύδη».

Το εξώδικο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει στο εξώδικό του ότι «το Σάββατο 21 Νοεμβρίου η σύζυγός μου κι εγώ λάβαμε τηλεφωνική κλήση και από τις δυο σας λέγοντάς μας ότι κάποιος προσωπικός γνωστός μας θέλει να έρθει σε επαφή με εμένα αποκλειστικά. Αφού καθυβρίσατε τη σύζυγό μου και την απειλήσατε, εκείνη διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς, όπως της υπαγόρευσαν οι ηθικές αρχές της. Με την κίνηση αυτή συμφωνώ απολύτως και εγώ.

Μετά από πολύ λίγη ώρα η γραμματεία του συγκεκριμένου γνωστού μου μού τηλεφώνησε ενημερώνοντάς με ότι είχατε ζητήσει με την ιδιότητα της αδερφής μου (που δεν έχω) να σας βρουν εργασία. Βεβαίως ουδέποτε συμφώνησα να χρησιμοποιήσετε το όνομά μου προς ίδιον όφελος. Με αφορμή αυτό το περιστατικό ήρθε η ώρα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά εσάς» αναφέρει Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Με κλέψατε»

Σε άλλο σημείο του εξώδικου, ο πρώην υπουργός κατηγορεί την ξαδέρφη του πως «από την εποχή που ήμουν υπουργός έως και σήμερα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και τη μακρινή συγγένειά μας προκειμένου να προσπορίζεστε οφέλη τα οποία δεν σας ανήκουν» αλλά και ότι του έχει κλέψει από ατζέντες μέχρι έπιπλα.

«Γνωρίζω, έχετε κλέψει τις ατζέντες μου (από το γραφείο των γραμματέων μου) και απευθύνεστε σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου για να πλουτίζετε και προσωπικά μου αντικείμενα (έπιπλα, φακέλους, έγγραφα, υλικό του προσωπικού – ιστορικού αρχείου μου, αντικείμενα αξίας κ.λπ.) τα οποία ξέρω ότι άλλα είναι στο γκαράζ σας και άλλα τα έχετε πουλήσει. Μερικά από τα έγγραφα δε, τα έχετε πουλήσει σε αντιπάλους μου.

Άλλωστε, δεν μπορώ να παραλείψω το “πλιάτσικο” που έχετε κάνει όχι μόνο στο γραφείο μου (κλειδιά του οποίου έχετε παρακρατήσει) αλλά και στο σπίτι μου (στη Δ. Αρεοπαγίτου).

Δεν ξεχνώ ότι χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα από τις ατζέντες μου, είχατε απευθυνθεί σε φίλο μου στην Κύπρο προκειμένου να του αποσπάσετε χρηματικά ποσά, δήθεν για θεραπεία μου, η οποία όμως κόστιζε 150 ευρώ μόνον».

«Μου δίνατε πονηρά σκευάσματα, κλείσατε τη Βίκυ στο Δρομοκαΐτειο»

Σε άλλο σημείο του εξώδικου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορεί τα συγγενικά του πρόσωπα ότι τον επισκέπτονταν στον Κορυδαλλό για να του δίνουν «πονηρά σκευάσματα», τα οποία είχαν στόχο να τον κρατήσουν όμηρο αλλά και για έναν «δηλητηριασμένο χιτώνα».

«Μου είναι αδύνατο να ξεχάσω τις πολύ τακτικές επισκέψεις (που εσείς επιδιώκατε για έναν λόγο…) αμφοτέρων υμών όταν κρατούμην στο κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, που με προμηθεύατε με ύποπτα, πονηρά σκευάσματα τα οποία με καθήλωναν στο κρεβάτι για ημέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις επαφές μου με την στενή οικογένεια μου. Οι τακτικές επισκέψεις είχαν ένα στόχο. Να με καταστήσουν όμηρο σας σε όλα τα επίπεδα (…) και για τον δηλητηριασμένο χιτώνα (υποτίθεται πλυμένα ρούχα) που με προμηθεύσατε, κύριος λόγος των επισκέψεών σας ήταν η σατανική διαστροφή σας να με προσεγγίσετε ερωτικά και χυδαία».

«Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μου περιφερόσασταν… για τα πάντα, όταν εγώ είχα την αγωνία του ανήλικου τέκνου μου και της συζύγου μου την οποία φροντίσατε μαζί με άλλους “εκλεκτούς” συγγενείς να τη μεταφέρετε στο ψυχιατρείο για να χάσω το οικογενειακό επισκεπτήριο και την διαπροσωπική μου επαφή με τη γυναίκα μου (που ήταν κάθε Κυριακή) και να έχετε μόνο εσείς τον έλεγχο. Δεν σας ενδιέφερε να βγω από τη φυλακή, σας ενδιέφερε να μείνω για πάντα εκεί και να είμαι όμηρός σας και να έχετε τον έλεγχο των πάντων και να οικειοποιηθείτε οτιδήποτε δικό μου. Μόνο αηδία μου δημιουργούν οι αναμνήσεις μου από εσάς. Όλες οι προπεριγραφόμενες συμπεριφορές σας είναι κατακριτέες από εμένα και μη αποδεκτές».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook