Ο Πολάκης για το σκάνδαλο Novartis: Στη Γαλλία τεράστιο πρόστιμο στην Ελλάδα σκευωρία

ο-πολάκης-για-το-σκάνδαλο-novartis-στη-γαλλία-1028431

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του αποκαλύπτει πως στη Γαλλία επιβλήθηκε πρόστιμο 360 εκατομμύρια ευρώ για το Lucentis που είναι μία από τις αιτίες του σκανδάλου.

Στις ΗΠΑ, στη Γαλλία πέφτουν βροχή τα πρόστιμα στη Novartis και στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως σκευωρία και μάλιστα διώκονται ακόμα και οι εισαγγελείς που ερευνούσαν την υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 η Γαλλική Επιτροπή Ανταγωνισμού αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο ύψους 445 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Novartis για χειραγώγηση της τιμής του φαρμάκου Lucentis, φάρμακο που έχει απασχολήσει και την Ελλάδα.

Την είδηση δημοσιεύει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, με την ιδιότητά του πλέον ως αναπληρωτής τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη Διαφάνεια.

Παράλληλα επισυνάπτει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde σημειώνοντας:

«Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΙΝΑΛ από Παύλο Πολάκη αναπλ τομεάρχη ΣΥΡΙΖΑ για τη Διαφάνεια Διοικητικης δράσης:

Πριν λίγο στην εφημερίδα LeMonde δημοσιεύθηκε άρθρο που λέει πως η Γαλλικη Επιτροπή Ανταγωνισμου ΚΑΛΕΙ NOVARTIS, ROCHE ΚΑΙ GENENTECH ΝΑ ΠΛΗΡΩΣOYN 445 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ LUCENTIS!!!!(αυτό που σκανδαλωδώς υπερτιμολογησαν και στην Ελλάδα Λοβερδος και Γεωργιαδης…)»

Και προσθέτει:

«ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ η πάσα του Γκεγκερογλου για την Τουλουπακη στον Τσιάρα ο οποιος προσπαθεί να «βάλει γκολ» ενοποιώντας με τροπολογία που ετοιμάζει, την Εισαγγελεια Διαφθοράς με την Οικονομικού εγκλήματος για να πάρουν την υπόθεση από τα χέρια της!!!!

ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

One thought on “Ο Πολάκης για το σκάνδαλο Novartis: Στη Γαλλία τεράστιο πρόστιμο στην Ελλάδα σκευωρία

  1. Είχατε την ευκαιρία κε Πολάκη αλλά ασχοληθήκατε με καραγκιοζιλίκια με τις 10 κάλπες και τους αντίστοιχους κατηγορουμένους. Τώρα περιμένετε μετα το πρόστιμο από την Αμερικανική πολιτεία να ξεκινήσετε εδώ διαδικασία χωρίς στοιχεία. Αν είχατε (θέλω να πιστεύω) στοιχεία θα τα είχατε αναδείξει όταν έπρεπε και όχι θάψει. Εκ των υστέρων πολλοί προφήτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook