Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη «φωτογράφησε» τη νέα υπουργό Υγείας;

ο-μητσοτάκης-στην-κρήτη-φωτογράφησε-1702357
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μια ενδιαφέρουσα αναφορά έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου, η οποία και θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως… στοιχείο σχετικά με τις προθέσεις του για το κυβερνητικό σχήμα, αν η ΝΔ πετύχει το στόχο της αυτοδυναμίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συγκεντρωμένους πολίτες στη Σητεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «δεν θα διέφυγε της προσοχής σας ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη. Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Οπότε πιστεύω ότι όσοι έχετε έγνοιες για το τι θα κάνουμε για την υγεία στο Λασίθι, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Θα ασχοληθεί προσωπικά η Ειρήνη, την επόμενη μέρα, για να μεριμνήσει για όλες τις εκκρεμότητες, ώστε τα νοσοκομεία μας και τα κέντρα υγείας μας, να γίνουν πάλι λειτουργικά και να μπορεί ο κάθε πολίτης να γνωρίζει ότι μπορεί να έχει πρόσβαση σε ποιοτική δημόσια υγεία, όπου και αν βρίσκεται».

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την κυβέρνηση της ΝΔ ως συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και εν συνεχεία μεταπήδησε στο υπουργείο Υγείας, ως γ.γ. Δημόσιας Υγείας. Πάντως, η αναφορά Μητσοτάκη δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες για τις προθέσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook