Ο μεγάλος Μίκης και ο μικρός Ψαριανός

ο-μεγάλος-μίκης-και-ο-μικρός-ψαριανός-1280786

Σε μια πρωτοφανή εκδήλωση χυδαιότητας ο συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμμένου, πρώην βουλευτής του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ, πολιτευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, προσπάθησε να λερώσει τον μεγαλειώδη πάνδημο αποχαιρετισμό στον Μίκη Θεοδωράκη.

Αμφισβήτησε τη γνησιότητα της επιστολής του στον γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και, επομένως, την επιθυμία του να φύγει από τη ζωή σαν κομμουνιστής.

Προσβάλλοντας τη μνήμη του σπουδαίου οικουμενικού συνθέτη που η απώλειά του συγκλονίζει τον ελληνισμό και πυροδοτεί την πιο βαθιά συγκίνηση σε όλες τις γενιές, έκανε μια ανάρτηση που σοκάρει με τη φτήνια της:

«Μια αφελής ερώτηση. Την «επιστολή» Μίκη προς Κουτσούμπα γιατί την μάθαμε μετά τον θάνατο τού «επιστολογράφου»; Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, πέρσι τον Οκτώβριο, από τον παραλήπτη; Γιατί το ΚΚΕ μάς έκρυβε τόσον καιρό ένα τέτοιο ντοκουμέντο; Επειδή συνηθίζει να κρύβει ντοκουμέντα ή επειδή τα κατασκευάζει όταν «πρέπει»;»

Το τοξικό σχόλιο του Γρ. Ψαριανού είναι η πιο χαρακτηριστική έκφραση της πολιτικής ευτέλειας και της κατάπτωσης του δημόσιου λόγου. Ενας διαδικτυακός αντιΣΥΡΙΖΑ αγωνιστής που ανταμείφθηκε από τη ΝΔ με μια θέση μετακλητού δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας επαγγελματίας των εξυπνακισμών και ένας καριερίστας του ιδιοτελούς φανατισμού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις αποδοκιμασίες σε βάρος του πρωθυπουργού στη Μητρόπολη Αθηνών. Καταδικάζει, άραγε, τον συνεργάτη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την αθλιότητά του σε βάρος του ΚΚΕ;

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook