Ο κορονοϊός ξεχάστηκε… αλλά είναι ακόμα εδώ – Βαρύ το πλήγμα στην Κρήτη με 357 νεκρούς το 2022

ο-κορονοϊός-ξεχάστηκε-αλλά-είναι-ακό-1441354

Τριακόσιοι πενήντα επτά συνάνθρωποί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή, έχοντας νοσήσει με COVID-19, σε κάποιο νοσοκομείο της Κρήτης, μέσα στο 2022.

Όπως φανερώνουν τα στοιχεία που δημοσιεύονται σε real time (αληθινό χρόνο) στην ψηφιακή πλατφόρμα που βρίσκεται στον ιστότοπο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, είχαν καταγραφεί συνολικά 357 θάνατοι στα νοσοκομεία όλου του νησιού με αιτία την COVID.

Οι περισσότεροι θάνατοι λόγω COVID-19 σημειώθηκαν στο Βενιζέλειο, ενώ ακολουθεί το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ειδικότερα, στο Βενιζέλειο καταγράφηκαν 127 θάνατοι από COVID-19, στο Νοσοκομείο Χανίων 114 και στο ΠΑΓΝΗ 59.

Από εκεί και πέρα, οι αριθμοί είναι αρκετά χαμηλότεροι: Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου είχαμε μέχρι χθες 22 θανάτους από COVID-19, στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας 15, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 13, στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Σητείας 7, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νεάπολης δεν είχε καταγραφεί μέχρι χθες κάποιος θάνατος λόγω COVID-19.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook