Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-30-775927

Αρχικά κακοκαιρία στα ανατολικά και νότια, με παροδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά (από το ύψος του Βόλου και νοτιότερα) και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, τοπικές καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και θυελλώδεις βοριάδες περιμένουμε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ θα εξασθενήσουν οι θυελλώδεις βοριάδες. Παγετός θα σημειωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Χανιά

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΑ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν Β, εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook