Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-3-ι-238355

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 3/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 3/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 3/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook