Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-25-οκ-1027505

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και νησιωτικών τμημάτων του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 8 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 26 βαθμούς αλλά τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΑΣΙΘΙ

Πηγή:meteoblue

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook