Ο γιος του Μητσοτάκη και τα άλλα παιδιά…

Να, λοιπόν, που περνάει μέσο και στην Εσπερία. Ο γιος του Κ. Μητσοτάκη βρήκε δουλειά ως συνεργάτης Ισπανού δεξιού ευρωβουλευτή και προφανώς αυτό δεν έγινε μετά από εξέταση βιογραφικών και προσωπικές συνεντεύξεις αλλά χάρη στις διασυνδέσεις του πατέρα του.

Δεν είναι ο πρώτος γιος που βρίσκει την άκρη του με τις “πλάτες” του μπαμπά. Και προφανώς έχει τα τυπικά προσόντα για τη θέση. Επομένως, δεν υπάρχει κάτι πρωτοφανές ούτε κάτι παράτυπο.

Υπάρχει, όμως, κάτι πραγματικά παράξενο.

Σε μια συγκυρία στην οποία η μέση ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, με τον πρωθυπουργό να έχει υποσχεθεί ανάσχεση του brain drain, ενώ η ΝΔ βάλλεται για ελιτισμό και έλλειψη ενσυναίσθησης (από το “χαλάλι” της Καραμανλή μέχρι τους “τζαμπατζήδες” του Οικονόμου), αυτό σκέφτηκαν να κάνουν; Να τακτοποιήσουν το παιδί στη ζεστή αγκαλιά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος;

Χάθηκε μια ουδέτερη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα και πάλι με τις “πλάτες” του μπαμπά; Έπρεπε να αναζητηθεί μια θεσούλα στην πολιτική οικογένεια της ευρωπαϊκής Δεξιάς; Για να δηλωθεί ακόμη μια φορά πόσο αδιαφορούν στο Μέγαρο Μαξίμου για τη λαϊκή δυσφορία που προκαλούν με τον ελιτισμό τους; Για να φανεί ξανά πόσο απολαμβάνουν τα προνόμια της εξουσίας;

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν βάλλεται επειδή είναι γιος του πρωθυπουργού, όπως υποστηρίζουν. Βάλλεται επειδή βολεύεται ως γιος πρωθυπουργού. Η διαφορά είναι μεγάλη.

tvxs.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠοιον υπουργό “κάρφωσε” ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Επόμενο άρθροΠώς ο φετινός Μάιος θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ