Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ειρήνη Σαράντη

Ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης και η σύντροφός του έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Κρητικός πολιτικός γνώρισε στην πανέμορφη Ειρήνη Σαράντη την οικογένειά του και έτσι το ζευγάρι θα κάνει διακοπές στην όμορφη Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο ένθετο “Secret”.

Η Ειρήνη Σαράντη, όπως είχε γράψει το ίδιο ένθετο, είναι marketing communications manager και έχει μπει για τα καλά στη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η γοητευτική γυναίκα έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρίες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, ενώ είναι κάτοχος B.A. in International Relations από το Brown University και M.A. in Business Administartion από το Harvard Business School.

Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά. Τους αρέσουν η μουσική και τα ταξίδια. Όμως, προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, εκείνη διατηρεί κλειστό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που δείχνει πως επιθυμεί οι ακόλουθοί της να είναι άτομα που πραγματικά γνωρίζει και είναι φίλοι της. Όπως ο σύντροφος της που φυσικά την ακολουθεί.

enikos.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα που είδαμε τη φωτογραφία του ταιριαστού ζευγαριού λυπηθήκαμε την κοπέλα γιατί καταλάβαμε ότι ο Αρενωπος Κρητικός Ρωμαίο έκανε Σμπαράλια την καρδιά της !! Θα περιμενουμε στις επόμενες εκλογές ( να το θυμάστε ) να είναι υποψήφια η να πάρει θέση υφυπουργού σε κατιτίς ρε παιδί μου, να την φορτώσουνε και αυτή στην καμπούρα μας για να της δίνουμε ένα ψεύτο μισθός 8.000 ευρώ για τα έξοδα της και ας μην έχουμε να φάμε !
    Κατά τα αλλά περιμένετε να δείτε τους Ανωγειανους να της έχουν βάλει στεφάνι με χορτάρι από τα Ζωνιανα και να της τραγουδάνε ομαδικά τον …..Ερωτόκριτο !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ