Ο Φουρθιώτης αποκαλύπτει νέα SMS – φωτιά αμέσως μετά την ομιλία Γεραπετρίτη

ο-φουρθιώτης-αποκαλύπτει-νέα-sms-φωτιά-1368069

Λίγη ώρα μετά την ομιλία του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη όπου προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αναφορικά με τις επικοινωνίες που με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, ο παρουσιαστής φαίνεται ότι του δίνει τη χαριστική βολή.

Πριν από λίγα λεπτά, ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, θερμά μηνύματα τα οποία φαίνεται ότι που έστειλε ο υπουργός επικρατείας, καθώς και μία αναπάντητη κλήση με ημερομηνία μεταγενέστερη από τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο υπουργός πριν από λίγο στο βήμα της Βουλής.

Δείτε το Tweet:

Όπως φαίνεται, τα μηνύματα που έστελνε ο υπουργός επικρατείας στον παρουσιαστή, είναι πολύ περισσότερα από όσα ο ίδιος ισχυρίστηκε. Ενώ η τελευταία επικοινωνία σύμφωνα με αυτά που δημοσιεύει ο παρουσιαστής, έγινε τον Φεβρουάριο, αρκετές ημέρες μετά τις προηγούμενες επικοινωνίες για τις οποίες ο κ. Γεραπετρίτης ισχυριστηκε ότι έγιναν επειδή δεν γνώριζε ότι ο Φουρθιώτης ήταν υπόδικος! Γεγονός φυσικά που είναι απολύτως ψευδές, αφού ο παρουσιαστής ήταν υπόδικος για κακούργημα, όταν γινόταν η επικοινωνία του με τον υπουργό.

Η νέα αυτή η αποκάλυψη του παρουσιαστή, εξηγεί την πρεμούρα του υπουργού να προειδοποιήσει ότι τα συγκεκριμένα SMS είναι προϊόν υποκλοπής και προϊόν εγκλήματος. Προφανώς γνώριζε ότι υπάρχουν κι άλλα SMS που τον αφορούν, και προσπαθούσε να αποτρέψει την διαρροή τους.

Ειδικά το SMS με το οποίο καλεί τον παρουσιαστή να «μην τους κάνει την χάρη και δειλιάσει», μόνο τυπικές σχεσεις δεν υποδεικνύει.

Εκτός εάν ο κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης προσκομίσει και κάποιο αντίστοιχο μήνυμα στον Κώστα Βαξεβάνη, όταν αποκαλύφθηκε το σχέδιο δολοφονίας εις βάρος του, η στην οικογένεια του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ…

newsbreak.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook