Ο Ευτύχης Δαμιανάκης για την πρόθεσή του είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων

ο-ευτύχης-δαμιανάκης-για-την-πρόθεσή-τ-835075

«Τα Χανιά πρέπει να ξεφύγουν από τη μετριότητα και να γίνουν η πρώτη πόλη στην Κρήτη και στην Ελλάδα» τόνισε περισσότερο από όλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης, κατά την η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Χανίων.

Ο κ. Δαμιανάκης αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα κακώς κείμενα της πόλης, χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει ευθέως την παρούσα ή τις απελθούσες δημοτικές αρχές, λέγοντας πως ο καθένας έδωσε κάτι και αυτό δεν πρέπει ακυρώνεται.

Μιλώντας για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος και να διεκδικήσει τον Δήμο είπε πως «υπάρχει ένα σαφές αναπτυξιακό και λειτουργικό έλλειμμα στον Δήμο, που το διαπιστώνουν όλοι, κάτοικοι και επισκέπτες. Η κατάσταση πρέπει ν’ αναστραφεί, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη».

Ο κ. Δαμιανάκης είπε πως έχει συγκεντρώσει μια αξιόλογη και ποιοτική ομάδα με ομοιογενή χαρακτηριστικά, που θα διεκδικήσει τον Δήμο Χανίων, ενώ δήλωσε ανοικτός και στις συνεργασίες που επιβάλλει ο Κλεισθένης, υπό το πλαίσιο του να λειτουργούν σαν μια ομάδα χωρίς προσωπικές επιδιώξεις και με γνώμονα τα συμφέροντα όλων των πολιτών.

Παράλληλα έθεσε τους στόχους του και τον προγραμματισμό της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», προς την διεκδίκηση και πίεση στα πολύ σημαντικά ζητήματα της Παιδείας, της Υγείας, της Ασφάλειας που παρότι δεν είναι άμεσης αρμοδιότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα πρέπει να τα υπερασπιστούν για τους πολίτες.

Γενικώς στο πρόγραμμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος, ανέφερε την αποκέντρωση των υπηρεσιών στις τοπικές κοινότητες και δήλωσε πως η δημοτική κίνηση θα εστιάσει στο τρίπτυχο:

  1. Αποφάσεις με ευθύνη
  2. Δουλειά με συνεργασία
  3. Πορεία με ενότητα

zarpanews.gr

One thought on “Ο Ευτύχης Δαμιανάκης για την πρόθεσή του είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook