Ο Ed Sheeran έγινε μπαμπάς | Photos

ο-ed-sheeran-έγινε-μπαμπάς-photos-1098857

Ο 29χρονος σταρ της βρετανικής μουσικής σκηνής που το 2019 ανακηρύχθηκε «η πλουσιότερη διασημότητα της Βρετανίας κάτω των 30 ετών», είχε πρόσφατα αποκαλύψει τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζε

Με μία τρυφερή ανάρτησή του στο Instagram ο Εντ Σίραν ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του.

Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία της κούνιας του μωρού, όπου φαίνονται μία κουβέρτα και ένα ζευγάρι καλτσάκια, και ανέφερε στους followers του πως έχει κάποιες «προσωπικές εξελίξεις» να μοιραστεί.

«Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Τσέρι γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό. Ελπίζω να σεβαστείτε τις ιδιωτικές μας στιγμές αυτό τον καιρό. Σας στέλνω όλη μου τη αγάπη και θα ξαναβρεθούμε όταν έρθει η ώρα να επιστρέψω» έγραψε.

Στις αρχές του 2018, ο Εντ Σίραν, είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την παιδική του φίλη Τσέρι Σίμπορν μέσω Instagram. «Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Τσέρι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες» είχε γράψει στην ανάρτηση την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία τους.

Πηγή: Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook