Ο Δήμος Χανίων φτιάχνει γήπεδο στην Χαλέπα

ο-δήμος-χανίων-φτιάχνει-γήπεδο-στην-χα-383794
Φωτογραφία αρχείου

Γήπεδο στην Χαλέπα πρόκειται να κατασκευαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα και σίγουρα μέσα στο πλαίσιο της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής. Οι εξελίξεις προκύπτουν μετά από σχετικές συναντήσεις και ενημερώσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ του δημάρχου και του προεδρείου της ομάδας του Αστέρα Χαλέπας.

Έτσι, ένα πάγιο αίτημα για τον ιστορικό σύλλογο της Χαλέπας φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά, καθώς στις προθέσεις του Δήμου Χανίων είναι να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο στην ιστορική και όμορφη συνοικία της πόλης και ειδικότερα λίγα μέτρα όπισθεν της εκκλησίας στην Ευαγγελίστρια. Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση δίνει στη δημοσιότητα ο Αστέρας Χαλέπας, οι άνθρωποι του οποίου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αυτές τις ημέρες δύο φορές στο Δήμο και να λάβουν σχετική ενημέρωση από τον κ. Σημανδηράκη.

Να σημειωθεί ότι αυτή την εξέλιξη την περίμενε εδώ και πολλά χρόνια ο Αστέρας, με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Παντελή Ευθυμάκη, να είχε κάνει μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει…

Η ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο Αστέρας Χαλέπας έχει ως εξής:

Δέσμευση δημάρχου: Το γήπεδο της Χαλέπας θα γίνει

Την Δευτέρα 8/2/21 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων η δεύτερη συνάντηση του Δημάρχου κου Σημανδηράκη με το προεδρείο του ΑΠΣ Αστέρα Χαλέπας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ξανθουδάκης και Μιχαηλάκης.

Η συνάντηση αφορούσε το πάγιο αίτημα δεκαετιών του Αστέρα, για την ολοκλήρωση του Αθλητικού Κέντρου της Χαλέπας, στο οποίο περιλαμβάνεται και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα του κου Δημάρχου αφού διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ομάδας μας ότι το γήπεδο θα κατασκευαστεί κατά την διάρκεια της θητείας της παρούσης Δημοτικής αρχής.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Χαλέπας εκφράζει την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη και για την δέσμευση του κου Δημάρχου.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας Χαλέπας δέχεται διαβεβαιώσεις περί υλοποίησης αυτού του έργου πνοής, χωρίς αστερίσκους.

zarpanews.gr – Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook