Ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του στα Χανιά – Το’ στρωσε ξανά στ’ Ασκύφου | Video

ο-χιονιάς-έκανε-την-εμφάνισή-του-στα-χα-994465
φωτό αρχείου

Στα λευκά έχουν αρχίσει να «ντύνονται» από το πρωί της Παρασκευής οι ορεινές κυρίως περιοχές των Χανίων, όπου λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας, οι νιφάδες χιονιού έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους για τα καλά. Κλειστά είναι το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ασκύφου.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή στα Ασκύφου, όπου όπως φαίνεται και στα video του zarpanews.gr έχει αρχίσει να το στρώνει στους δρόμους του χωριού των Σφακίων, αλλά και στις κορυφές των Λευκών Ορέων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σφακίων το οδικό δίκτυο Ασκύφου – Ίμπρος είναι ανοιχτό καθώς τα μηχανήματα του Δήμου Σφακίων βρίσκονται στις ορεινές περιοχές για να διατηρούν προσπελάσιμο το οδικό δίκτυο.

Τα σχολεία του Δήμου Σφακίων λειτουργούν κανονικά, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ασκύφου όπου είναι κλειστό λόγω τοπικών προβλημάτων που εμπόδισαν την προσέλευση των μαθητών.

Στις υπόλοιπες περιοχές, δεν παρατηρείται κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτεροι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook