Ο Χανιώτης υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης στο πενταπλό Ironman στη Γαλλία

ο-χανιώτης-υπεραθλητής-κώστας-βαρουχ-1476227

Ο Χανιώτης αθλητής τριάθλου Κώστας Βαρουχάκης συμμετέχει αυτές τις μέρες στο Bretzel Ultra Tri που πραγματοποιείται στο Κολμάρ της Γαλλίας.

Ο Κώστας συμμετέχει στον αγώνα Quintuple Continuous, έναν αγώνα πενταπλού IRONMAN με εξωπραγματικές αποστάσεις που περιλαμβάνει 19Χλμ κολύμπι, 900Χλμ ποδηλασία και 211Χλμ τρέξιμο και όλα αυτά μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου το μεσημέρι.

«Είναι ουσιαστικά ένας αγώνας μιας εβδομάδας όπου ποτέ κανείς άλλος Έλληνας δεν έχει επιχειρήσει», λένε οι δρομείς Υγείας Κισάμου.

Ο Κώστας ειναι ένας υπεραθλητής που έχει στο ενεργητικό του, εκτός από τερματισμούς σε μαραθωνίους και αγώνες τρεξίματος και τερματισμούς σε IRONMAN στην Νότια Αφρική, σε Διπλό Ironman στην Λιθουανία, έχει πραγματοποιήσει τρέξιμο απ’ άκρη σε άκρη της Κρήτης, κολύμβηση από την παραλία του Μπάλου στην πόλη της Κισάμου (25Χλμ κολύμπι) για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στόχος του ειναι η βελτίωση των υποδομών και του χώρου του ειδικού σχολείου ΕΕΕΕΚ Κισάμου στα Κουτουφιανά Γραμβούσας.

Ο Κώστας από την πρώτη μέρα ολοκλήρωσε την κολύμβηση των 19Χλμ σε εννέα ώρες και 26λεπτα και αυτή τη στιγμή έχει διανύσει τα 607 από τα 900Χλμ της ποδηλασίας.

Και συνεχίζει…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook