Ο Αναστασάκης στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions | Video

ο-αναστασάκης-στην-οικογένεια-των-οπα-1235088

Η ημερομηνία ισχύος της αυξημένης πληρότητας για το ζωντανό θέαμα-ακρόαμα καθώς και οι επιμέρους προβλέψεις αναμένεται να αποτυπωθούν με την έκδοση της αντίστοιχης κοινής υπουργικής απόφασης τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών. Ξεκίνησε το 2018 και εστιάζει στο μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού υποστηρίζοντας συνολικά έντεκα αθλητές από διαφορετικά αθλήματα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα στηρίζει (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά) και προβάλλει την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών, στους οποίους παρέχονται εφόδια για την εξέλιξή τους και την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

Τα έξι νέα μέλη είναι η Κατερίνα Δίβαρη (Windsurf), η Σπυριδούλα Καρύδη (Τριπλούν), η Κορίνα Πολίτη (100 μ. / 200 μ. / 400 μ.), ο Μιχάλης Αναστασάκης (Σφυροβολία), η Ευαγγελία Αναστασιάδου (Κωπηλασία) και ο Νίκος Παπαγγελής (Ποδηλασία).

Στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions ανήκουν ήδη η Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος) του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και οι Απόστολος Χρήστου (Κολύμβηση), Δέσποινα Γεωργιάδου (Ξιφασκία), Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do / Kick Boxing) και Άλεξ Αντετοκούνμπο (Μπάσκετ).

Οι πέντε προαναφερόμενοι αθλητές του προγράμματος επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους νέους ΟΠΑΠ Champions.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο…

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook