Ντόρα σε Τσίπρα για τον ΒΟΑΚ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί»

ντόρα-σε-τσίπρα-για-τον-βοακ-στο-σπίτι-941276

Άμεση ήταν η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη (δείτε ΕΔΩ).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε εχθές στα Σφακιά, απ’ όπου τόνισε οτι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δρομολογήσει έναν ΒΟΑΚ χαμηλού κόστους και χωρίς διόδια, με την Νέα Δημοκρατία να παίρνει την εξουσία και να αρχίζει ξανά από το μηδέν, ενώ θα προβλέπονται σταθμοί διοδίων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανακοίνωσή της, σχολίασε οτι μιλούσε για διόδια στον ΒΟΑΚ ακόμα και πριν από τις εκλογές, υποσχόμενη οτι θα υπάρχει πρόβλεψη για του μόνιμους κατοίκους.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές.

Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου. Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα.

Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί».»

zarpanews.gr

One thought on “Ντόρα σε Τσίπρα για τον ΒΟΑΚ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί»

  1. Πειτε στην κυρια Ντορα οτι υπαρχει κι η παροιμία : «δωσε θαρρος στο χωριατη να ανεβει και στο κρεββάτι «. Με χωριατη δυστυχως την ιδια και την παραταξη της. Παει πολυ να ζηταει τα ρεστα απο τον κ. Τσιπρα για τον ΒΟΑΚ λες κι ηταν προβλημα που προέκυψε την προηγουμενη τετραετια. Λες και δεν υπηρχε το θεμα τις προηγουμενες τετραετιες που κυβερνουσε η παραταξη τους ή το ΠΑΣΟΚ! Δεν ξερω με τι θρασσος μας θεωρουν ηλιθιους και αμνημονες! Και παριστανουν οτι ηρθαν απο παρθενογεννεση. Μολις χθες. Ολα τα προ κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ διαγραφησαν!!! Ηρθαν οι παρθενες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook