Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι επαγγελματίες οδηγοί δεν είστε μόνοι σας»

ντόρα-μπακογιάννη-οι-επαγγελματίες-883748

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και υποψήφια βουλευτής Χανίων, συναντήθηκε την Πέμπτη με σωματεία και εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί.

Συζήτησαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η υποκλοπή έργου ταξί, η έλλειψη ελεγκτικού μηχανισμού, το κυκλοφοριακό εντός της πόλης των Χανίων, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, η υψηλή φορολογία και η πολυνομία σχετικά με το νομικό πλαίσιο αδειών και εργασίας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την συμπαράστασή της στον καθημερινό τους αγώνα να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, μέσα στο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον που υπάρχει. «Είναι γεγονός ότι το επάγγελμα του οδηγού ταξί έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση. Όμως να ξέρετε ότι οι επαγγελματίες οδηγοί δεν είστε μόνοι σας» είπε η βουλευτής της ΝΔ.Αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 20:00 η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί τις Καλύβες και θα συζητήσει με κατοίκους της περιοχής στο Καφενείο «Γεροπλάτανος». Στις 21:00 θα επισκεφθεί το Βάμο και θα συνομιλήσει με κατοίκους στο Καφενείο «Βαρδάκη».

zarpanews.gr

One thought on “Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι επαγγελματίες οδηγοί δεν είστε μόνοι σας»

  1. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ.. .ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ.
    ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΩ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook