Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνει ο φουκαράς ο Πολάκης προσπάθεια να πει τα δικά του, όμως ξέρει πόσα προβλήματα έχουν λυθεί στα Χανιά»

ντόρα-μπακογιάννη-κάνει-ο-φουκαράς-ο-1053821

Εργάτης της Κρήτης, όχι… Κρητικάρχης δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον SUPER FM 89.6 στην εκπομπή του Δημήτρη Παππά, απαντώντας σε πρόσφατη τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε το σύνθημά της, οτι «τα Χανιά έχουν φωνή» (δείτε εδώ).

Όπως είπε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, «ο Παύλος Πολάκης ξέρει οτι τα Χανιά έχουν φωνή, όμως ξέρει πολύ καλά πόσα προβλήματα έχουν λυθεί, οτι το Νοσοκομείο είναι διαφορετικό πια, αφού προστίθενται ΜΕΘ, που ήταν από τα μεγάλα αιτήματα των Χανιωτών, δεδομένου οτι υπήρχαν λίγες, ξέρει οτι προχωρούν έργα, αφού τα παρακολουθεί από κοντά. Ο φουκαράς κάνει την προσπάθειά του να πει τα δικά του.

Δεν είναι δύσκολο να κάνεις αντιπολίτευση, διότι μπαίνουμε σε κρίση και οι λαϊκισμοί είναι πάντα μια καλή συνταγή, όχι όμως συνταγή για επίλυση προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή είναι ώρα να στρωθούμε στη δουλειά για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνει ο φουκαράς ο Πολάκης προσπάθεια να πει τα δικά του, όμως ξέρει πόσα προβλήματα έχουν λυθεί στα Χανιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook