Η απάντηση Πολάκη στην συνέντευξη της Ντόρας στον SUPER FM 89.6: Γι αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι πρώτος στα Χανιά…

η-απάντηση-πολάκη-στην-συνέντευξη-της-1053821

Τη δική του απάντηση έδωσε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης στις αναφορές της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, στο πρόσωπο του, κατά την διάρκεια της συνέντευξης της στον SUPER FM 89.6.

Ο Χανιώτης Βουλευτής με ανάρτηση του στα social media αναφέρει:

Αααααχ Ντορα !!Από τους «φουκαριάρηδες» που σας πίστεψαν (ξενοδόχοι, μικρομεσαίοι κλπ) πως θα ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ σε δυο τρεις μήνες…;

ΥΓ 1. άστο το νοσοκομείο δεν ξερεις γρι τι έγινε εκεί στα χρόνια μας. Ρωτα τους δικούς σου να σου πουν. Ταχω πει πολλές φορές και βαριέμαι να απαντήσω.

ΥΓ 2. κάμε μια βόλτα στα Χανια, αμε στην Κισσαμο, αμε στα Σφακια, αμε στο Σελινο να δεις πως τα μόνα έργα που γίνονται ή τελειώνουν, είναι αυτά που μελετήσαμε, εντάξαμε, χρηματοδοτήσαμε και δημοπρατήσαμε ΕΜΕΙΣ !!! Από τα δικά σας ακόμα δεν έχουμε δει δροσιά!

ΥΓ 3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (παρά τον αγώνα που κάναν οι κολλητοί του κουμπάρου σου να μην εκλεγώ…)

zarpanews.gr

One thought on “Η απάντηση Πολάκη στην συνέντευξη της Ντόρας στον SUPER FM 89.6: Γι αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι πρώτος στα Χανιά…

  1. Ο Πολάκης μιλάει με αποδείξεις ενώ η Ντορούκλα με αοριστολογίες!! Όσο και να μην «πηγαίνεις»τον Πολάκη και τον προδοτικό Σύριζα που εκπροσωπεί …τον Πολάκη θα ..πιστέψεις όμως!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook