Ντόρα Μπακογιάννη: «Έργα τα οποία χρειαζόντουσαν τα Χανιά εδώ και πολλά χρόνια έχουν μπει σε ένα δρόμο»

ντόρα-μπακογιάννη-έργα-τα-οποία-χρει-1449031

Την αμοιβαία ικανοποίησή τους για την μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα χρηματοδοτήσεων, έργων και στρατηγικού σχεδιασμού για τα Χανιά, επιβεβαίωσαν σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ. Σημανδηράκης, υποδέχτηκε την π. Υπουργό στο γραφείο του όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την συμμετοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχων.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα χρηματοδοτήσεων έργων που έχουν υποβληθεί στο Αντώνης Τρίτσης και στο Ταμείο Ανάκαμψης,  θέματα του Δημοτικού Γηροκομείου αλλά και της έλλειψης προσωπικού στον Δήμου.

«Τα Χανιά μετά από μια περίοδο δυσκολιών μπαίνουν σε μια περίοδο ανάκαμψης (…) είμαι βέβαιος ότι η συμβολή της κ. Μπακογιάννη θα είναι καθοριστική» τόνισε ο κ. Σημανδηράκης.

Από τη μεριά της η κα Μπακογιάννη θέλησε να εκφράσει «την πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίησή της για την πορεία των έργων του Δήμου Χανίων. «Έργα τα οποία χρειαζόντουσαν τα Χανιά εδώ και πολλά χρόνια έχουν μπει σε ένα δρόμο (…) Η Αγορά τρέχει με ρυθμούς πρωτοφανείς… Έχω το γραφείο μου από πάνω και την παρακολουθώ» τόνισε μεταξύ άλλων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: «Έργα τα οποία χρειαζόντουσαν τα Χανιά εδώ και πολλά χρόνια έχουν μπει σε ένα δρόμο»

  1. 30 χρόνια και βάλε βουλευτίνα και υπουργός,και τι έργα έκανε στα Χανιά?Ας μας πει ένα?Όλο στο δρόμο είναι τα έργα αλλά δεν έρχονται.Σαν του μαυρογιαλουρου έργα….Και η ντροπή ντράπηκε.Οσο κι αν είμαι εγώ προσωπικά έναντίον της πολιτικά της εύχομαι περαστικά στην υγεία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook