Ντόρα: «Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ήταν επιχειρησιακό λάθος»

ντόρα-η-παρακολούθηση-ανδρουλάκη-απ-1526123

Την παραδοχή ότι η παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ήταν επιχειρησιακό λάθος έκανε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1.

Η κα Μπακογιάννη εξήγησε ότι πρέπει ο ίδιος ο Νικος Ανδρουλάκης να προσφύγει στον διοικητή της ΕΥΠ προκειμένου να μάθει τους λόγους για τους οποίους τον παρακολουθούσε η υπηρεσία και αφού τους μάθει να τους δημοσιοποιήσει ό ίδιος εαν επιθυμεί.

«Αυτός είναι ο νόμος, έτσι πρέπει να γίνει» επανέλαβε η πρώην υπουργός. Η ίδια επανέλαβε ότι «ήταν επιχειρησιακό λάθος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη».

Συμπλήρωσε ότοι απαιτείται «η θέσπιση διαβαθμισμένου επιπέδου εγγυήσεων για τα πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να υπάρξει άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών. Θα μπορούσαν να διαμορφωθούν πρόσθετα «φίλτρα» –δικαστικά ή πολιτικά– προκειμένου να ανάβει το πράσινο φως για την παρακολούθησή τους» ανέφερε η πρώην υπουργός.

 

One thought on “Ντόρα: «Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ήταν επιχειρησιακό λάθος»

  1. Το μόνο λάθος ήταν η ψήφος του κόσμου το 2019 !!!!
    Γιατί όπως είπε η Ντορα η παρακολούθηση ήταν λάθος του διοικητή της ΕΥΠ και όχι του ανθρώπου που τον διάλεξε και τον διόρισε σε αυτή τη θέση ?
    Από πότε ο υφιστάμενος τιμωρείται και απολύεται για ενα λάθος της υπηρεσίας και όχι ο υπεύθυνος της υπηρεσίας και ο άνθρωπος που τον διόρισε σε αυτή τη θέση ?
    Αν όπως είπε η Ντορα η χώρα κινδυνεύει εξ Ανατολής ( δηλαδή την Τουρκία ) τότε γιατί ο Μητσοτακης επέβαλε λοκνταουν στους Έλληνες και οταν οι Έλληνες ήταν κλειδωμένοι στα σπίτια τους και δεν έβλεπαν τίποτε μετέφερε ακόμα και με πλοία του +αστικού μας ένα εκατομμύριο λαθραίους ισλαμιστές ( εν δυνάμει η Πέμπτη φάλαγγα του Ερτογάν ) κρυφά από τον Ελληνικό λαό ?
    Και τέλος έχει κάποια σχέση η ανάληψη ευθύνης της ΕΥΠ από τον Μητσοτακη ( πρώτη φορά στην ιστορία μας ) με το κλείσιμο του φακέλου και το απόλυτο σκοτάδι που έχει ρίξει στο ερώτημα ποιος έκαψε την Ελλάδα απο άκρη σε άκρη ( πρώτη φορά στην ιστορία μας ) και το πέρασαν έτσι σαν να μην έγινε ποτέ ? Η Ελλάδα είναι δίκη μας Μητσοτακη, όχι δίκη σου, εμείς πρέπει να γνωρίζουμε ποιος έκαψε τη χώρα μας, γιατί λοιπόν περιμένουμε ακόμη ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook