Νοσηρός εγκέφαλος: Είχε σε ομηρία δύο ανήλικες, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

νοσηρός-εγκέφαλος-είχε-σε-ομηρία-δύο-α-715645

Σοκάρουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για 48χρονο Πακιστανό που κρατούσε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο δύο ανήλικα κορίτσια, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε. Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή του Κεραμεικού στο Μεταξουργείο αποκάλυψαν μια σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης. Ένας 48χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη με την κατηγορία ότι κρατούσε «φυλακισμένες» δύο ανήλικες κοπέλες, τους έδινε ναρκωτικές ουσίες και τις βίαζε. Πρόκειται για δύο ανήλικα κορίτσια 16 και 17 ετών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί είδαν στην αρχή τα δύο ανήλικα κορίτσια να τρέχουν στον δρόμο φορώντας τις πιτζάμες τους, αλλά έδειχναν να μην ξέρουν πώς τα πού να κατευθυνθούν. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο 48χρονος από το Πακιστάν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειχνε να τις κυνηγά και φώναζε.

Τότε, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και τους τρεις για να ελέγξουν τι συμβαίνει με τα δύο κορίτσια να καταγγέλλουν ότι ο αλλοδαπός τις κρατούσε κλειδωμένες σε διαμέρισμα στην οδό Κεραμεικού, ενώ είπαν ότι τις κακοποιούσε, τις χτυπούσε και τους χορηγούσε ναρκωτικά.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου του 48χρονου βρέθηκαν συσκευασίες κάνναβης και χάπια hypnostedon. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις κοπέλες τις πλησίασε και προσέγγισε αρχικά εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά προβλήματα που είχαν.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook