Νίκος Ηλιάκης: Κάποια στιγμή ο Δήμος Χανίων θα αλλάξει – Ήρθε η ώρα με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη

νίκος-ηλιάκης-κάποια-στιγμή-ο-δήμος-χα-866034

Αισιόδοξος για την επικράτηση της παράταξης Σημανδηράκη στις δημοτικές εκλογές εμφανίστηκε ο Νίκος Ηλιάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Παππά και τον SUPER FM 89.6.

Με μία αξιόλογη καριέρα και την θέση του οικονομικού επόπτη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά» συνδέεται με φιλία χρόνων με τον Σημανδηράκη, πιστεύοντας οτι έχει «άστρο» και με όποιον μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος τον κερδίζει αυτόματα:

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να ακολουθήσει κάποιος τον Παναγιώτη και την ομάδα και να δει τι βγάζει αυτός ο άνθρωπος, πως τον αγκαλιάζουν και με πόση αγάπη τον υποδέχονται. Τον έχω βάλει δήμαρχο εδώ και πάρα πολύ καιρό.»Για την «ομάδα» που νιώθουν τα μέλη της παράταξης:

«Όταν υπάρχουν 97 άτομα, εκ των οποίων διοίκηση έχουν ασκήσει οι τρεις σε τοπική αυτοδιοίκηση, είναι λογικό να αισθάνονται ομάδα και να το λένε και προς τα έξω. Είναι αυθόρμητο και φαίνεται στα πρόσωπα των ανθρώπων, από στημένα έχουμε πάρει, ας μην κρυβόμαστε.»

Έπειτα, στάθηκε στις επιλογές των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες:

«Είναι απορίας άξιο πως οι άνθρωποι στηρίζουν και ψηφίζουν τα ίδια άτομα. Ίσως φοβούνται την αλλαγή και το καινούριο, δεν θέλουν να πάνε με τον σωστό τρόπο αλλά με τηλέφωνο σε αυτόν που ξέρουν, μια λάθος τακτική που ακολουθείται εδώ και χρόνια, αλλά αυτά θα αλλάξουν, δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι ένας δήμος. Δεν μπορούμε να συντηρούμε αυτό το πράγμα, πρέπει να απευθυνόμαστε στην αρμόδια υπηρεσία. Σε αυτό το πράγμα επενδύουν οι άνθρωποι αυτοί, δημιουργώντας υποχρεώσεις που συνεχίζουν σε βάθος χρόνου. Εμείς θα τα αλλάξουμε αυτά σίγουρα.

Θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν ώστε αυτή η αλλαγή να γίνει, ο δήμος θα λειτουργεί όπως όλοι οι ευρωπαϊκοί δήμοι και οι πόλεις που δέχονται ένα εκατομμύριο επισκέψεις κάθε χρόνο. Πρέπει να φύγει από τα στενά μικροπολιτικά όρια ο δήμος Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook