«Νικόλα, θα σε θυμόμαστε για πάντα» – Σπαραγμός για τον χαμό του 18χρονου από το τροχαίο στον Σκινέ

νικόλα-θα-σε-θυμόμαστε-για-πάντα-σ-1488311

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Χανίων, ο χαμός του 18χρονου Νικόλα που το μεσημέρι της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Νικόλας, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τις 25 Ιουνίου, μετά από τροχαίο που συνέβη στον Σκινέ. Εκείνο το μοιραίο βράδυ, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε εκείνος και ένας φίλος του, κατέληξε πάνω σε τοιχίο (δείτε εδώ).

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από κοινωνική εκδήλωση, ενώ δεν προκύπτει καμία εμπλοκή δεύτερου οχήματος στο συμβάν.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο με δύο ασθενοφόρα και οι διασώστες μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μέχρι και το Σάββατο 2 Ιουλίου βρίσκονταν σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ (δείτε εδώ).

Ο Νικόλας, έπαιζε ποδόσφαιρο στην Αθλητική Ένωση Κυδωνίας. Η ομάδα, σήμερα τον αποχαιρετά με λόγια που πραγματικά συγκλονίζουν. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει χαρακτηριστικά:

Ο Νικόλας μας δεν τα κατάφερε. Πάλεψε σκληρά. Ο Θεός όμως φαίνεται τον ήθελε δίπλα του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για τους τρόπους του, την συμπεριφορά του και το χαμόγελό του. Στον πατέρα του και αντιπρόεδρο της ομάδας μας Πάτερ Νικόλα και στην οικογένειά του εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τα συλλυπητήριά μας.

Νικόλα, θα σε θυμόμαστε για πάντα με αγάπη.

Καλό ταξίδι.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “«Νικόλα, θα σε θυμόμαστε για πάντα» – Σπαραγμός για τον χαμό του 18χρονου από το τροχαίο στον Σκινέ

  1. αυτοί που έκαναν την εκδήλωση θα έπρεπε να μην επιτρέψουν σε παιδια να πιούνε αλκοόλ μέχρι να μην μπορούν να σταθούν στα ποδια τους.
    Αρα κύριοι της Αθλητικής Ένωσης Κυδωνίας έπρεπε να προσέχατε καλύτερα τα παιδια που ήταν στην ΔΙΚΗ σας εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook