Νίκη ανάσα για ΣΥΝΚΑ – Σπουδαίο βαθμό πήρε ο Πανακρωτηριακός

νίκη-ανάσα-για-συνκα-σπουδαίο-βαθμό-π-959323

Εντυπωσιακά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη για την εμβόλιμη 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Σπουδαία νίκη σημείωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ επίσης σπουδαίο βαθμό απέσπασε ο Πανακρωτηριακός.

Ειδικότερα, στο παιχνίδι που έγινε στις Μουρνιές, το ΣΥΝΚΑ κατάφερε να φτάσει στην πρώτη εντός έδρας νίκη, κερδίζοντας τον ΑΟΑΝ, κάτι που πέτυχε με ανατροπή (2-1), ενώ στα Καθιανά, ο Πανακρωτηριακός υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 την Επισκοπή.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΚΑ

Στις Μουρνιές, ο Αγιος Νικόλαος προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με δράστη τον Χατζόπουλο, αλλά το ΣΥΝΚΑ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ισοφάρισε σε 1-1 με το γκολ του Βεστάκη στο 40’. Το τελικό 2-1 που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αστέριου Θέμελη σημείωσε στο 73’ ο Νικόλτσης.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δρακουλάκης – Καούρας (Ηρακλείου). ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Αστέριος Θέμελης): Βλαχάκης, Παληγεώργος (74′ Βασιλάκης), Λάμτσε, Γεωργούλης, Αργυρουδάκης, Μαζιώτης (64′ Μποτωνάκης), Μαθιουδάκης, Νικόλτσης, Κόλα (90+3′ Περδικάκης), Σινγκ (88′ Λαμπάκης), Βεστάκης.

ΑΟΑΝ (Ανδρέας Σκέντζος): Αραμπατζής, Πολίτης, Ζέλιος, Σγουρός (73′ λ.τρ. Μπλούκας), Τσανάι, Καλογιαννίδης (58′ Αλμύρας), Μουτσάι (87′ Κουρίνος), Κέλι, Μαρκάκης, Θεοδωρίδης, Χατζόπουλος (90+3′ Παράσχος).

ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Στα Καθιανά, ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να πανηγυρίσει έναν ακόμη βαθμό απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Γ. Κόλτζου προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρλίτο, για να ισοφαρίσει η Επισκοπή στο δεύτερο μέρος με τον Πίσπα στο 48’.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου). Βοηθοί:

Γαρεφαλάκης – Δασκαλάκης (Ηρακλείου).

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Δασκαλάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Λιονάκης, Μπάτζιο, Καρλίτο (81’ Μάστορας), Μπερντίος (85’ Μπαδιεριτάκης), Βασιλομιχελάκης (64’ Μανουσάκης), Δρακάκης, Τζόρνταν

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ντιόγκο, Καρβουνιάρης, Πολυχρόνης, Μαραθιανός (46’ Λίμα), Πίσπας, Φουκαράκης, Φερέιρα, Γκιόκας (46’ Πίσπας), Τσιριγώτης, Σουμπασάκης, Μάρτινς

Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής

ΠΟΑ-Πόρος 0-1

Πανακρωτηριακός-Επισκοπή 1-1

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-ΑΟΑΝ 2-1

Ρεθυμνιακός-Ηρόδοτος 0-2

Ρεπό: Γιούχτας

Η βαθμολογία

1. Επισκοπή 24

2. Ηρόδοτος 20

-. Γιούχτας* 17

4. Πανακρωτηριακός 12

-. ΑΟΑΝ 12

6. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 11

-. Ρεθυμνιακός 11

8. ΠΟΑ 10

9. Πόρος* 5

Η επόμενη αγωνιστική (12η-1/12)

Πανακρωτηριακός-ΠΟΑ

Πόρος-Γιούχτας

Επισκοπή-Ρεθυμνιακός

Ηρόδοτος-ΑΟΑΝ

Ρεπό: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook